Bilgili olmayan bir kişiye temel kazandırabilir gibi geliyor. İleri seviye için Cambly tarzı konuşma ve dinlemeye teşvik edecek uygulamalar şart...
Öyle ama üç dört bölüm sonra temposu çok yavaşlıyor ve kendini tekrara bağlıyor bence.

Bilgili olmayan bir kişiye temel kazandırabilir gibi geliyor. İleri seviye için Cambly tarzı konuşma ve dinlemeye teşvik edecek uygulamalar şart...
Cambly tarzı uygulamalara gerek yok bence, Discord'da sadece İngilizce öğrenmek üzerine sunucular var. Genelde ses kanalları tıklım tıklım oluyor bu sunucularda.

Cambly tarzı uygulamalara gerek yok bence, Discord'da sadece İngilizce öğrenmek üzerine sunucular var. Genelde ses kanalları tıklım tıklım oluyor bu sunucularda.
Cambly veya benzeri uygulamaların avantajı, karşınızdaki kişinin dil konusunda yetkinliği olması. Hatalarını fark edip neleri çalışmanız gerektiğini belirtiyor. Discord sunucularında giriş seviyesi birinin bunları gözlemlemesi zor gibi geliyor. Bu tip sunucularda genelde Balkan ve civarı bölgelerden kişilerden oluyor. Konu birden Ayasofya vs. gibi saçma yerlere geliyor 😂

Tabii bir seçenek. Doğru kişilerle ağ kurulursa Discord neden olmasın?

Açıyorsun Tinder’ı alıyorsun VPN’i konumu hemen Amerika yapıp ingilizceni geliştirmeye başlıyorsun.

Bu arada en hızlı öğrenme yolu özel ders kendime dayanarak söylüyorum çok kısa bir sürede iyi bir seviyeye geldim ders sayesinde.

Diğerlerini bilmiyorum ama Duolingo kesinlikle işe yaramıyor.
Katılıyorum Duolingo çer çöp bir uygulama.

Busuu rusça tekrarı yapıyorum ve günlük olarak uzun süredir rusçaya alıştım diyebilirim. 7 yıl önce İspanyolca öğrenmeye başlayıp bıraktım ama hala öğrettikleriyle A1-A2 arası konuşurum diye düşünüyorum.

O kadar da sıfır değilim ya, bu konuda çalışmayı bıraktığımda C1'in eşiğindeydim.

Şimdi herkes farklı bi' şey önermiş, ne yapacağımı şaşırdım.