Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

duranforreal

Üstün
İninal ile alışveriş yapamıyorum önceden yapabiliyordum şu an paramı çekemiyor ve internetten alışveriş yapamıyorum sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal ile alışveriş yapamıyorum önceden yapabiliyordum şu an paramı çekemiyor ve internetten alışveriş yapamıyorum sebebi nedir?
Yani 18+ yaşında olmamız gerekiyor değil mi?
Doğru, artık ininal plus olmadığı sürece onaylı yerler hariç hiçbir yerden internet alışverişi yapılamıyor. Yani parayı sadece Google Play gibi bir yerde harcayabiliyorsunuz. Tavsiyem Akbank bankamatiğine gidip paranızı çekmenizdir.

Hesabını doğruladın mı? Artık kimlik doğrulaması yapmadan bir çok kartta para çekilmiyor ve internetten alışveriş yapılmıyor.
Hayır bilmiyordum sadece alışveriş ve birikim için oraya para atıyordum en azından iban ile para atmak için doğrulamaya gerek yok parayı aldım. Peki bunun alternatifi bir kart var mı

Hayır bilmiyordum sadece alışveriş ve birikim için oraya para atıyordum en azından iban ile para atmak için doğrulamaya gerek yok parayı aldım. Peki bunun alternatifi bir kart var mı
İş Bankası'na gidip velinle birlikte İlk İmza kartı çıkarabilirsin 18 yaş altıysan.