Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

duranforreal

Üstün
İninal ile alışveriş yapamıyorum önceden yapabiliyordum şu an paramı çekemiyor ve internetten alışveriş yapamıyorum sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi Nays patladiktan sonra bana da lazim o yuzden soruyorum. Sadece aile dogrulamali internette kullanabilecegim bir kart yok mudur?
Üstte de yazdığım gibi banka kartı açıp kendiniz kullanabilirsiniz, kart sizin üstünüze oluyor sadece velinizin bir kez gelip onaylaması lazım yani.

Üstte de yazdığım gibi banka kartı açıp kendiniz kullanabilirsiniz, kart sizin üstünüze oluyor sadece velinizin bir kez gelip onaylaması lazım yani.

Ha yani bana fiziksel kartta gelecek ustune bir de mobil uygulamadan Papara Nays gibi vs ayardir ne kadar para vardir gorebilecegim?

Ha yani bana fiziksel kartta gelecek ustune bir de mobil uygulamadan Papara Nays gibi vs ayardir ne kadar para vardir gorebilecegim?
Tabii ki, klasik bir banka hesabınız olacak sizin üstünüze. Her işleminden siz sorumlu olacaksınız paranızı da görebileceksiniz. Sadece para atma işlerini marketlerden değil de bankamatikten yapmanız gerekecek.