PC Uzmanı
Başarılı
Merhaba bu ekran kartı alınır mı? İyi midir?
Fiyat çok yüksek.Merhaba bu ekran kartı alınır mı? İyi midir?
Önceki konuna da yazmıştım, dün 52K satıldı 5080 İncehesap'ta, bence yüksek mebla vermekten kaçın, önemli olan çipin kendisi, önce cebini düşünmelisin.Merhaba bu ekran kartı alınır mı? İyi midir?
Hocam o modeli beğenmemiştim ya.Önceki konuna da yazmıştım, dün 52K satıldı 5080 İncehesap'ta, bence yüksek mebla vermekten kaçın, önemli olan çipin kendisi, önce cebini düşünmelisin.
50-60K bandında araştır 5080 alacaksan ve marka takıntın varsa. Üstünü çok haketmiyor.PC hocası incelemesini yapmış ekran kartının çok soğuk çalışıyordu çok beğenedim oyunlarda o yüzden ASUS markası takıntısını bıraktım.
Hocam o modeli beğenmemiştim ya.
Marka takıntımı bugün itibarıyla bıtaktım ekran kartı hariç her şey Asus o yüzden vardı bir tık ama neyse diyorum şuan sıcaklık değerlerini çok iyiydi50-60K bandında araştır 5080 alacaksan ve marka takıntın varsa. Üstünü çok haketmiyor.
Hocam firmaların dükkan kirasına destek verelim az, vergisi tefesi tüfesi, o kadar çalışan var, bu işin gümrüğü var, kar marjı var. Biraz biz de destek atalım, lütfen öyle düşünmeyin.