Detaylar
Kim cevapladı?Tavsiyem imkanınız olursa, 3 fanlı modellere yönelmeniz. Pek anladığım işler değil, Asus Dual (2 Fanlı) 6700XT OC almıştım, performans olarak gerçekten iyi, serin çalışıyor ama çok RPM'de yapabiliyor bunu ve haliyle sesli çalışıyor hikayeli 99% çalıştığı oyunlarda. 5070'te aynı olacaktır, sadece ufak bir tavsiye.
dalmatianpelican
Yetkin
Cumaya kadar bekle Incehesap'ta güzel indirimler oluyor Colorful Vulcan geliyor 29'a onu alırsın. Tabi gelmeyedebilir ama kesin konuşmiyim.Daha dün N11'de INNO3D RTX 5070 X2 OC ekran kartı 26.800 civarındaydı, bugün en ucuz 29000 TL olmuş. Tekrar indirim gelir mi? Gelirse de beklenir mi?
Daha dün N11'de INNO3D RTX 5070 X2 OC ekran kartı 26.800 civarındaydı, bugün en ucuz 29000 TL olmuş. Tekrar indirim gelir mi? Gelirse de beklenir mi?
İki fan GPU tavsiye etmem.
Tavsiyem 3 fan GPU yönlen.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
@Şişman Adam
Fiyattan bağımsız 5070 Twin X2 modelleri iyidir. Benzer fiyatlarda Galax var ancak incelemeleri seyrekti.
Şimdi de 3 fanlı PNY gelmiş ama incelemelerine bakma fırsatım olmadı. İnfinity 3 kadar berbat mıdır bilmiyorum.
İndirim bekleme konusu her zaman kumar.
Bu arada 3 fanlılara yönel yorumları ne alaka? Buyurun "3 fanlı" model.
72-75 derece arası çalışmasının izahı yok aynı değerleri Twin X2 de veriyor. Benzerini 5060 Ti da bile yaşadı bu model.
3 fanlı diyerek genelleme yapmak saçma. Bu söylemde Ventus/Shadow 3x, Windforce, İnfinity3/Python3 gibi soğutma performansı 2 fanlılardan hallice modeller de denkleme giriyor.
3 fanlı alınacaksa Asus Prime en net seçim. Colorful Battle AX ler önceki jenerasyonda iyiydi ancak şu an ne alemde bilmiyorum. Keza PNY nin EPİC-X olmayan modelleri de malzeme kalitesi derme çatmaydı.
5070 de üç fanlı modellerin fiyatları 5070 Ti yaklaşabildiği gibi 9070 XT gibi bir yaratığa da kelkiniyor. Bu durumda 3 fanlı dayatması gereksiz.
Fiyattan bağımsız 5070 Twin X2 modelleri iyidir. Benzer fiyatlarda Galax var ancak incelemeleri seyrekti.
Şimdi de 3 fanlı PNY gelmiş ama incelemelerine bakma fırsatım olmadı. İnfinity 3 kadar berbat mıdır bilmiyorum.
İndirim bekleme konusu her zaman kumar.
Bu arada 3 fanlılara yönel yorumları ne alaka? Buyurun "3 fanlı" model.
72-75 derece arası çalışmasının izahı yok aynı değerleri Twin X2 de veriyor. Benzerini 5060 Ti da bile yaşadı bu model.
3 fanlı diyerek genelleme yapmak saçma. Bu söylemde Ventus/Shadow 3x, Windforce, İnfinity3/Python3 gibi soğutma performansı 2 fanlılardan hallice modeller de denkleme giriyor.
3 fanlı alınacaksa Asus Prime en net seçim. Colorful Battle AX ler önceki jenerasyonda iyiydi ancak şu an ne alemde bilmiyorum. Keza PNY nin EPİC-X olmayan modelleri de malzeme kalitesi derme çatmaydı.
5070 de üç fanlı modellerin fiyatları 5070 Ti yaklaşabildiği gibi 9070 XT gibi bir yaratığa da kelkiniyor. Bu durumda 3 fanlı dayatması gereksiz.
@Telefonunu Çıkra, açıkçası ben satın aldıktan sonra RTX 5070'lerin incelemelerini pek de takip etmedim. INNO3D Twin X2 OC modelinden memnunum açıkçası. Konu sahibi dilerse yapmış olduğum incelemeyi okuyabilir.
Yaz ayı geldiği için undervolt uygulamıştım ve biraz da overclock yapmıştım. Hâlâ aldığım değerlerden memnunum açıkçası.
Cyberpunk 2077 - 4K Ultra - RT Overdrive - PT On- DLSS Kalite - MFG 4X:
Yaz ayı geldiği için undervolt uygulamıştım ve biraz da overclock yapmıştım. Hâlâ aldığım değerlerden memnunum açıkçası.
Cyberpunk 2077 - 4K Ultra - RT Overdrive - PT On- DLSS Kalite - MFG 4X:
@Telefonunu Çıkra, açıkçası ben satın aldıktan sonra RTX 5070'lerin incelemelerini pek de takip etmedim. INNO3D Twin X2 OC modelinden memnunum açıkçası. Konu sahibi dilerse yapmış olduğum incelemeyi okuyabilir.
Cyberpunk 2077 - 4K Ultra - RT OverDrive - pt on- DLSS kalite - MFG 4X:
Eki Görüntüle 163338
Süpersin hocam.
Bol bol FPS dilerim.