Adamlara göre hiçbir sorun bulunamayacak zaten, bakım yapıp gönderirler sadece. Çok fazla kişi uğraştı garantide bu sebeple, bu forumda da birçok örneği var aklıma gelen ama şimdi onları etiketlemek istemiyorum. Birçoğu THH ile sonuçlandı, ücret iadesi ya da muadili ile değişim sağlandı ya da ek ücret talep edip üst model ile değişim olabiliyor. Firmanın işine hangisi geliyorsa ancak o şekilde davranıyor, senin biraz diş bilemene bakıyor süreç. Ben bu tarz içeriklerle uğraşmaktan çok sıkıldığımdan ya piyasadaki birkaç arkadaşa gönderirim bu saatten sonra emin olduğum ya da her zamanki gibi kendim bakımını yaparım. Kartta sorun olsa zaten kendini kapardı öyle bir durumda, şu an sende 10 derece sıcak çalışmasının sebebi başka dediğim gibi.
@ShadowLegion Buradaki kilit nokta da şu, bakım yapıldıktan sonra değerlerin düzelmesi gerekli. MX-4 kullanmamaları için dua edeceksin. 80 yerine 75 göreceksin mesela orada ama adam işini düzgün icra etmezse 80 yerine 85-90 göreceksin. O zaman daha farklı hadiseler ile uğraşman gerekecek. Tekte halledilebilecek basit bir olay gereksiz uzayacak yani. Bu firmaların garanti saçmalığı zaten yıllardır devam ediyor, o garanti etiketi muhabbetinin derhal kalkması lazım. Kullanıcıyı çok kısıtlayan bir mevzu.