Innogrit IG5236 kontrolcü sorunlu mu?

Selam, bilgi için teşekkürler ancak 2 TB alıp DRAM ile gelenler oldu. 1 TB olanda yok mesela.

Bahsettiğini bana atabilme şansın var mı?

TwinMOS garip, sitelerinde de yalan yanlış bilgiler var. Çok amatörce site. Şahsen pek tavsiye etmiyorum.

N11 üzerinden Nepal Bilişim isimli bir dükkan satıyordu. Aradım adamları, "Distrübitörden bu şekilde geldi, biz bir şey yapmadık." dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
N11 üzerinden Nepal Bilişim isimli bir dükkan satıyordu. Aradım adamları, "Distrübitörden bu şekilde geldi, biz bir şey yapmadık." dediler.

Eki Görüntüle 266618
TwinMOS...

Büyük saçmalık ya, yine de emin olmak için donanımsal özelliğine bakmak lazım hocam. Kontrolcüyü öğrenebilirsek iyi olur.

TwinMOS...

Büyük saçmalık ya, yine de emin olmak için donanımsal özelliğine bakmak lazım hocam. Kontrolcüyü öğrenebilirsek iyi olur.
SSD'yi alan kişi kutuyu açmadan direkt iade edecek sanırım. Kontrol etmesi pek mümkün değil.
Madem DRAM'i iptal ettin en azından sitene falan yaz. 0 bilgilendirme. DRAM'siz modelleri Türkiye pazarına gönderiyorlarsa o ayrı bir kabahat zaten.

Eğer alan kişiyle iletişiminiz varsa durumu burada da paylaşabilir mi hocam? Konu vs. açabilirse iyi olur.

Bu olay görülsün isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…