199

Bilgin
Makaleler
10
Soru aynen başlıktaki gibi. Öldükten sonra hiçlik olursa zaten hiçliğe gideceğiz. Reenkarnasyon olursa ve ahiret olursa eğer ne olur? Reenkarnasyon olunca klonumuz ve kendimiz nasıl dönüşeceğiz? Merak ediyorum.

Soru aynen başlıktaki gibi. Öldükten sonra hiçlik olursa zaten hiçliğe gideceğiz. Reenkarnasyon olursa ve ahiret olursa eğer ne olur? Reenkarnasyon olunca klonumuz ve kendimiz nasıl dönüşeceğiz? Merak ediyorum.
Tahminen klon yok olur. Sonsuzluğa gider. Hiç olur yani. Biz ise ahiret yolu nasılsa öyle.

Bilincin ve anıların klonlanmıyor ki, biyolojik olarak klonlanıyorsun, yani sadece vücudun aynı, geçireceğin hastalıklar aynı, he iradenin biyolojik bir kavram olduğu kanıtlanırsa o ayrı.

Yani sen ölürsün, diğer insan da ölür, ama diğer insan senin tıpatıp benzerindir sadece.

Bir yolu bulunmazsa klonun senden once olur. Koyun Dolly'e olduğu gibi.
Reenkarnasyon olursa ve ahiret olursa eğer ne olur? Reenkarnasyon olunca klonumuz ve kendimiz nasıl dönüşeceğiz? Merak ediyorum.
Ahirete(varsa) gidip geri gelmis biri olmadigi icin hic bir zaman bilemeyiz bu sorunun cevabini. Kara delige girip tekilligin cevabini ogrenmek gibi imkansiz bir sey.

Bir yolu bulunmazsa klonun senden once olur. Koyun Dolly'e olduğu gibi.

Ahirete(varsa) gidip geri gelmis biri olmadigi icin hic bir zaman bilemeyiz bu sorunun cevabini. Kara delige girip tekilligin cevabini ogrenmek gibi imkansiz bir sey.
Bu kafama yattı mantıklıymış.

Kısacası dinsel anlamda da iki farklı insan olduğunuz için iki farklı Reenkarnasyon işlemi gerçekleşir diye düşünüyorum, normal akışında yani.

Sonuçta yine dinsel anlamda baktığımızda klon ol veya olma fark etmez, dünyaya gelmeden önce ruhun yaratılıyor.