Detaylar
Kim cevapladı?Servis sağlayıcı kim? IP bloğu çok kısıtlı ise CGNAT'ın cıvkını çıkarmıştır ve bu yüzden tek IP'den çok kişi bağlanıyordur. Bu da bu tür sorunlara sebep olur.
OverallTaken
Uzman
Hangi ISS ?Arkadaşlar yeni internete geçtim fakat çoğu sayfada insan olduğunuzu doğrulayın diye bir şey geliyor. Bunun nedeni nedir? Eski kullandığım internette böyle bir sorunum yoktu. Yardımcı olabilecek var mı?
Eki Görüntüle 106916
Hasan93
Üyecik
Servis sağlayıcı kim? IP bloku çok kısıtlı ise CGNAT'ın cıvkını çıkarmıştır ve bu yüzden tek IP'den çok kişi bağlanıyordur. Bu da bu tür sorunlara sebep olur.
Hocam Comnet kullanıyorduk normalde, malüm kapattılar. Ben de netinternete geçiş yaptım. Çoğu sayfaya girerken bu doğrulama istiyor, çok sinir bozucu. DNS değiştim bir faydası olmadı.
Son düzenleyen: Moderatör:
OverallTaken
Uzman
Hocam Comnet kullanıyorduk normalde, malüm kapattılar. Ben de netinternete geçiş yaptım. Çoğu sayfaya girerken bu doğrulama istiyor, çok sinir bozucu. DNS değiştim bir faydası olmadı.
Vallahi hocam netinternet diye bir şey hiç durmadım belki kalitesiz bir şeydir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni internete geçtim fakat çoğu sayfada insan olduğunuzu doğrulayın diye bir şey geliyor. Bunun nedeni nedir? Eski kullandığım internette böyle bir sorunum yoktu. Yardımcı olabilecek var mı?
Eki Görüntüle 106916
CGNAT havuzunda iseniz ipnizi birçok kişi kullanmış demektir, bu yüzden Cloudflare saldırı koruma amaçlı minigame veriyor.
Bir diğer sebep VPN vb. kullanmanız olabilir.
Hasan93
Üyecik
CGNAT havuzunda iseniz ipnizi birçok kişi kullanmış demektir, bu yüzden Cloudflare saldırı koruma amaçlı minigame veriyor.
Bir diğer sebep VPN vb. kullanmanız olabilir.
VPN kullanmıyorum. Peki bu sorunu nasıl çözerim ben.
@Recep Baltaş, peki bu sorunu nasıl çözerim ben.
VPN kullanmıyorum. Peki bu sorunu nasıl çözerim ben.
@Recep Baltaş, peki bu sorunu nasıl çözerim ben.
Statik IP almak.
Comnet faciasından pek ders almışa benzemiyorsun.