Ayrıca, eşcinselliği sevmemeni anlarım ve beni de ilgilendirmez. Ama yasaklanmasını isteme sebebin, yukarıdaki mesajına göre eşcinsel ilişkide üremenin mümkün olmaması ve bu sebeple neslin devamının sağlanamayacağı ise, şöyle cevap verelim:
O halde, birincinin cevabı yukarıda da bahsettim: Üreme önemli bir konu olmaktan çıkacak artık, robotlar devri başlıyor. Hadi robotlar olmasın diyelim; öyle bir bilimsel çağ içerisindeyiz ki yarın bir gün eşcinsel ilişkiden çocuk yapmak mümkün olursa hipotezin çürümüş olacak. İkinci olasılığa cevap verecek olursam, eşcinsel yönelime sahip insanlara karşı bir nefret var, o sebeple sana Alan Turing'in hayatını araştırmanı öneririm. Enigma makinesi sayesinde Almanların yenilgi yaşamasına büyük katkı sağlamıştır ve dünyayı şeytanın yönetmesine engel olmuştur. Üçüncü olarak, göreceli bir şey söyleme; sana göre pislik olan bir şey başkasına göre değildir. Bana göre bir yemek iğrenç ise başkasına göre değildir. Son olarak, öncesinde yasaklansın diyorsun, şimdi gene çelişki içerisine giriyorsun, paylaşım yapmasın diyorsun. Seni pek de alakadar eden bir durum yok aslında. Belki de onlara göre heteroseksüel insanlar paylaşım yapmaması lazım ama ben bir eşcinselin çıkıp da heteroseksüel ilişki yasaklansın, heteroseksüellik yasaklansın dediğini duymadım. Sosyal medyada da adım başı sürekli eşcinseller mi çıkıyor? Bunu da anlamış değilim.
O kadar komedi bir insansın ki, heteroseksüel bir çiftin beraber fotoğraf çekip internette paylaşmasında sorun yok ama eşcinsel bir çift fotoğraf çekip paylaşırsa sorun var. Burada eşcinselliğe karşı olma durumu üremeden çok bir nefret gibi geliyor bana.