Makaleler
1
Orta veya yüksek bütçeli biri konuda gaming laptop istiyor. Direkt ben de Game Garaj yapıştırıyorum çünkü F/P olarak mükemmeller. Ama "yok ben ASUS, MSI, Lenovo istiyorum" diyorlar. Anlatıyorum niye daha iyi olduğunu "yok ben bilindik istiyorum" diyorlar. Sizce bu ön yargı neden? Cidden yeni bir marka olduğu için mi yoksa sizin farklı bir görüşünüz var mı?

Buraya da yaz da biz de bilelim neden alınıp alınmayacağını dostum.

Ben şahsen bilindik markalar dışında almam, Monster, Game Garaj falan benden uzak.

Not: İsteyen istediğini alır, marka fanboyluğu yapmak zaten bana kalırsa düşük zeka seviyesi göstergesidir.

Yeni marka olduğu için değil. Sadece ülkemizde satıldığı ve bilinmediği için. Yurt dışına açılsalar ön yargılar kırılır. Ki ben de araştırmadan önce Game Garaj'ı duymamıştım ama sonra ne kadar iyi olduğunu anladım. Ben de başta yargılıydım. Ve şuan Game Garaj kullanıyorum.

Not: İsteyen istediğini alır, marka fanboyluğu yapmak zaten bana kalırsa düşük zeka seviyesi göstergesidir.

Marka fanboyluğu yapmıyorum. Sadece insanlar düzgün ama çok bilinmeyen markalar yerine çok bilinen ve kötü modelleri istiyorlar. Biraz araştırma yaparak görebilirler MSI, Lenovo ve HP gibi markaların laptoplarında sıklıkla sorun yaşayanların. Ön yargı kötü bir şey.

Marka fanboyluğu yapmıyorum. Sadece insanlar düzgün ama çok bilinmeyen markalar yerine çok bilinen ve kötü modelleri istiyorlar. Biraz araştırma yaparak görebilirler MSI, Lenovo ve HP gibi markaların laptoplarında sıklıkla sorun yaşayanların. Ön yargı kötü bir şey.
Yok sana demedim dostum, hani bilmeden "almayın olum bunu!" falan diyenlere dedim.

Hani neden bilinmedik bir markadan laptop almalıyız onun sebebini de yaz istedim.

Yeni marka olduğu için değil. Sadece ülkemizde satıldığı ve bilinmediği için. Yurt dışına açılsalar ön yargılar kırılır. Ki bende araştırmadan önce Game Garaj'ı duymamıştım ama sonra ne kadar iyi olduğunu anladım. Bende başta yargılıydım. Ve şuan Game Garaj kullanıyorum.
Vallahi şu an bende RTX 5080'li modeli var, çoğu konuda malum markalardan daha iyi çalışıyor.

Zamanla güvenilirliği artacaktır. Sektörde yıllarca deneyimi olan firmalara yönelmek beklenecek bir sonuç.