Bu cihazlar ASUS TUF gibi yıllardır kullanılmış cihazlar değiller. ASUS TUF dediğinde herkes az çok ne olduğunu, kroniklerini bilir. Mesela Victus çok ısınıyordu, 16 serisi ile ısınma bitti dedik hall sensör çıktı başımıza. Hem Türk malı olmasıyla, hem nispeten yeni bir marka/modellere sahip olmasıyla hem de ucuz olmasıyla insanların aklında şüphe kalıyor. Zamanında Casper aldım başım dertten çıkmadı. Daha da Türk malı almam. ROG STRIX alırım parayı basar. Ya da TUF gaming F16 alırım. Niye diye sorarsan mal belli yani başıma dert açmayacak. Zaten yüklü miktarda para ödeyerek alıyoruz ha birkaç ay fazla öderim en azından birkaç yıl daha fazla ve daha temiz kullanırım.
Monster Tulpar serisi bayağı sevildi, bu da buna opsiyonel bence. Ben GameGaraj ile Monster arasında kalsam yılların tecrübesi derim Tulpar alırım ama gamegaraja güvenemem maalesef.
ASUS ROG STRIX G16 alan adam bence pişman olmaz, ki alan kardeşimiz vardı forumda GameGaraj'dan geçti ses yok makinede diyor. 0 desibel gördüm ASUS ROG'da diyor. Ayrıca ASUS ROG'un atıyorum 2000 RPM hızı GameGaraj'ın 2000 RPM'inden çok çok daha sessiz diyor. Yani almışken sağlam mal alın ileride başınız ağrımasın hocalar. Ha tekelleşme olmamalı ama Türkiye'de zaten zor kazanıyoruz bir de başımıza dert açma potansiyeli olan ürüne boşa binlerce lira vermeyelim.