TRFX Başarılı Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 121 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 57 Yer TURKİYE 6 Ekim 2025 #21 Uyuyan Sincap dedi: Dediğim gibi yani ASUS ROG hem fiyat açısından ulaşılmaz değil hem de kaliteli ya. Genişletmek için tıkla... ROG serisi top tier cihazlar zaten böyle düşünmeniz normal.Asıl mesele orta-alt segmente başlıyor.
Uyuyan Sincap dedi: Dediğim gibi yani ASUS ROG hem fiyat açısından ulaşılmaz değil hem de kaliteli ya. Genişletmek için tıkla... ROG serisi top tier cihazlar zaten böyle düşünmeniz normal.Asıl mesele orta-alt segmente başlıyor.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 6 Ekim 2025 #22 Yenilerken Thermal Grizzly krounaut kullanılabilir bayağı sağlam macun. 27294 dedi: ROG G15 kullanıyorum, sıvı metal var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında var mı termal macun?
Yenilerken Thermal Grizzly krounaut kullanılabilir bayağı sağlam macun. 27294 dedi: ROG G15 kullanıyorum, sıvı metal var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında var mı termal macun?
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 6 Ekim 2025 #23 Uyuyan Sincap dedi: Yenilerken Thermal Grizzly krounaut kullanılabilir bayağı sağlam macun. Ekran kartında var mı termal macun? Genişletmek için tıkla... Sanırım onda da vardır, hiç ısınma problemi yaşamadım bu yazın sıcağında bile..
Uyuyan Sincap dedi: Yenilerken Thermal Grizzly krounaut kullanılabilir bayağı sağlam macun. Ekran kartında var mı termal macun? Genişletmek için tıkla... Sanırım onda da vardır, hiç ısınma problemi yaşamadım bu yazın sıcağında bile..
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 6 Ekim 2025 #24 27294 dedi: Sanırım onda da vardır, hiç ısınma problemi yaşamadım bu yazın sıcağında bile.. Genişletmek için tıkla... İyi kullanımlar dostum.
27294 dedi: Sanırım onda da vardır, hiç ısınma problemi yaşamadım bu yazın sıcağında bile.. Genişletmek için tıkla... İyi kullanımlar dostum.