Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kariyer gibi offline modlardan daha çok zevk alıyorum. İnsanlar FUT'un tam olarak neyinden zevk alıyor? Kadroyu güçlendirince iyi mi hissediyorlar?
Şahsen herhangi bir offlıne oyun oynayınca boş zaman geçiriyormuş gibi hissediyorum. Oynamaya devam etmek için illa canlılık, karşımdakinin gerçek biri olduğunu bilmem vs lazım. Birde kadroyu güçlendirip gerçek birilerini yenmek daha çok keyif veriyor.
Herkesin zevkli farklı. Bazıları karşısında biri olmasını ve onunla yarışmayı ister. Bazıları tek başına arkasına yaslanıp kariyer yapar. Zevk meselesi tamamen.
Cs Valorant kasmakla aynı şey tek fark parasız gelişemiyorsun + para verdiğin kartı devamı olan oyunda tekrar alman lazım cüzdanı boşaltmak için eğlenceli bir yöntem. Bağımlılık öz haliyle