Dediğim gibi kime göre, neye göre cehalet? Sana göre ülkemiz çoğunlukla cahil olabilir fakat bir başkasına göre bizim ülkemiz tüm dünya toplumundan daha bilgili görülebilir. Cehalet dediğimiz şey zaten fikir ayrılıklarının çıkmasından başlıyor ondan sonra da şunu savunanlar veya şunu sevenler cahil veya bilmiyor, şunu savunanlar zeki ve biliyor oluyor. Ama mesela gidip de Türkiye'de ki bina kalitesini Japonya ile karşılaştıramazsın çünkü resmi bir durum bu öznel değil herkes biliyor aynı şiddetle deprem iki ülkede de olsa Japonya'daki binalar daha az hasar görür.
Bazı ateistlere göre de durum tam tersi olabilir. ( bazı ateistler diyorum çünkü hepsi değil ) Herkesi bir konu hakkında ikna etmeye çalışırsan en son kendini konunun içinde kaybedersin, çıkamazsın. Pek fazla kafa yormaya gerek yok kim ne istiyorsa o olsun.
Bazı ateistlere göre de durum tam tersi olabilir. ( bazı ateistler diyorum çünkü hepsi değil ) Herkesi bir konu hakkında ikna etmeye çalışırsan en son kendini konunun içinde kaybedersin, çıkamazsın. Pek fazla kafa yormaya gerek yok kim ne istiyorsa o olsun.
Sadece din icin demedim ben, dinle sinirli bir sey degil. Din, dil, irk, ideoloji, yasam tarzi, zevkler ve renkler; Her konuda... Hafif bira icenlere "Gay, kari" denilen bir ulkedeyiz.
Sadece din icin demedim ben, dinle sinirli bir sey degil. Din, dil, irk, ideoloji, yasam tarzi, zevkler ve renkler; Her konuda... Hafif bira icenlere "Gay, kari" denilen bir ulkedeyiz.