Eternals filminde thanosdan bahsediliyor. Bu adamlar çok eski çağlarda yaşadığı için thanosu nereden biliyorlardı?
Tamam ama Thanos'un medeniyetini niye göksel varlık yok etmedi? Bir de göksel varlığın doğması, kaynak dağılımını artırmaktı ve yeni yaşam formlarına imkan vermek. Doğa olayı gibi ama kozmik bir şey. Thanos'un bunu bilip de kaynakların daha idareli kullanması adına tüm evrendeki varlıkların yarısını yok etmesi anlamsız, sadece göksel varlıkların doğma süresini uzatır bu durum o da çok değil. Sorun göksel varlıkların doğması ise onları da yok edebilirdi. Her şeyi bilen Thanos, bunu da bilirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ama Thanos'un medeniyetini niye Göksel varlık yok etmedi? Bir de Göksel varlığın doğması, kaynak dağılımını artırmaktı ve yeni yaşam formlarına imkan vermek. Doğa olayı gibi ama kozmik bir şey. Thanos'un bunu bilip de kaynakların daha idareli kullanması adına tüm evrendeki varlıkların yarısını yok etmesi anlamsız, sadece Göksel varlıkların doğma süresini uzatır bu durum o da çok değil. Sorun Göksel varlıkların doğması ise onları da yok edebilirdi. Her şeyi bilen Thanos, bunu dabilirdi.

Güzel kardeşim. Göksel varlıklar sadece yaşam imkanı vermek değil yaşam ve gezegende alabilirler. Bu döngü böyle devam eder ve insanlar ilerikideki imkanlara ulaşamazlar. Her şeyi bilen thanos bunu bildiği için evreni ve insan yaşamının devamı için bunu yaptı. Göksel varlıkların kimseye faydası olmayacaktı.

Güzel kardeşim. Göksel varlıklar sadece yaşam imkanı vermek değil yaşam ve gezegende alabilirler. Bu döngü böyle devam eder ve insanlar ilerikideki imkanlara ulaşamazlar. Her şeyi bilen thanos bunu bildiği için evreni ve insan yaşamının devamı için bunu yaptı. Göksel varlıkların kimseye faydası olmayacaktı.
Hocam Eternals filminde bazı Eternal karakterler, göksel varlığı durdumaya gönüllü değildir. Yüzlerce yeni gezegenin oluşmayacağını biliyorlardı çünkü. Sırf bir dünya uğruna 100'lercesi feda edildi yani. Hikayeye göre tabii.

Göksel varlıklar doğa olayı gibi kozmik süreç, bir döngü. Buna müdahele olmaması lazımdı.

İkinci kısımda Thonos gibi bilge biri (ben birazcık araştırdım), sonsuzluk taşlarını bu şekilde kullanması da birazcık mantıksız. Çünkü madem her seferinde tek dilek hakkı dileniyor. 1. ölümsüzlük, ikincide de sınırsız dilek hakkı olsun ama taşları kullanmadan falan :D. Tüm evreni daha iyi kontrol ederdi madem tek amacı buysa.

Ama görüleceği üzere çizgi romandaki zalimlik karakteri de eklenmiş biraz, ondan katliam yaptı ve fazla da uzatmadı MCU.

Hocam Eternals filminde bazı Eternal karakterler, Göksel varlığı durdumaya gönüllü değildir. Yüzlerce yeni gezegenin oluşmayacağını biliyorlardı çünkü. Sırf bir dünya uğruna yüzlercesi feda edildi yani. Hikayeye göre tabii.

Göksel varlıklar doğa olayı gibi kozmik süreç, bir döngü. Buna müdahale olmaması lazımdı.

İkinci kısımda Thonos gibi bilge biri (ben birazcık araştırdım), sonsuzluk taşlarını bu şekilde kullanması da birazcık mantıksız. Çünkü madem her seferinde tek dilek hakkı dileniyor. 1. ölümsüzlük, ikincide de sınırsız dilek hakkı olsun ama taşları kullanmadan falan :D. Tüm evreni daha iyi kontrol ederdi madem tek amacı buysa.

Ama görüleceği üzere çizgi romandaki zalimlik karakteri de eklenmiş biraz, ondan katliam yaptı ve fazla da uzatmadı MCU.

Tamam. Ama şunu unutma thanos haklıydı. :D

Thanos aptalın tekiydi afedersinzi ama şimdi yazdığımı iyi okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Evrenin yarısını yok ettikten sonra herkes oturup bunu kabullenecek miydi? Koskoca mazisi yüzyıllara dayanan thanos bunu nasıl akıl edemez? 1 taşla zaman geri sarılıyor, gerçeklik değişiyorsa, 1 tane taşla 1 gezegen yok ediliyorsa taş olmadan başka yollarla da başka şekillerde zaman ve mekan manipüle edilebilir hele de Marvel evreni gibi her yerden Hero fışkıran herkesin bir marifetinin olduğu bir evrende. Thanos'un yaptığı aptallıktan başka bir şey değil akıllı gibi gözüküyor ama saf bir karakter aslında çizgi romanda belki de öyle değildir ama filmde her şeyi değiştirip evrenin yarısını yok ettikten sonra kalan yarısının yapabileceği şeyleri, işleri eski haline getirebilme kudretlerinin ve kapasitelerinin olduğunu bilmiyor. Halbuki en basitinden kuantum teknolojisini bilmesi gerekiyordu ne yani kalanlardan 3-5 kişi toplanıp bir araya gelip bu işi kurcalamayacak mıydı?

Thanos zaman taşını yok ederek zamanla oynama yapılamayacağını sanacak kadar dar görüşlü, kuantum teknolojisine yenilmiş bir karakterdir.

Ben kötü karakterleri daha çok severim.
İyiler, kötülerin planlarına engel olmak veya onların yaptıklarının sonuçlarını toparlamak ile görevlilerdir. Asıl icraatı yapan kötüler olduğu için asıl "ana karakterler" onlardır. Bu sebeple genelde daha iyi düşünülmüş ve daha iyi tasarlanmış olurlar.