İnsanlar travmaydaki olay hakkında mavi gömlekli kişiye neden daha çok sinirli?

Makaleler
5
Yer
Winterfell
Gündemdeki olayı biliyorsunuz, bu olayda kel adam burnunu kırmıştı ama öteki maviliye daha sinirliler ve daha gundemde. Benim merakım neden ikisi de aynı derecede değil de sadece mavi gömlekliye bu sinir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitmiş tartışmayı harladığı için.

Bu millet hangi konuya rasyonel yaklaştı da bunda rasyonel bir yaklaşım bekliyorsunuz ki? Zaten videoyu çeken gazeteci arkadaşın paylaşımını okumuştum dün olay çocukları ile otobüse binen arkadaşın girişteki yoğunluktan dolayı "binmekte zorlanması" ve buna sebep olduğunu düşündüğü bir genç kıza bağırması ve devamında 10 dakika boyunca sesli sesli söylenip kızı ağlatmasına sebep olması ile başlamış. Yani yumruğu yiyen arkadaş da öyle masum falan değil. Çocuğun varsa çocuğun var mış gibi davranacaksın onları kalkan gibi kullanmayacaksın.

O gazeteci yalaka takımından biri. O demişse tersi doğrudur.

O gazeteciye nasıl inanıyorsunuz ben anlamıyorum, doğruluğunu da hiçbir ihtimal vermiyorum.

Bak şimdi videoyu paylaşırken bu ayrıntıyı vermiyor, o kadar olaylar oluyor millet artık sinirden o adamı öldürecek dereceye geliyor, üstüne Sedat Peker bulaşıyor ve bu olaylar artık çığırından çıkınca ne hikmetse ertesi gün bu tweet'i atıyor. Bu kadar gerçekten diyorum her şeye inanmayın. Bu yalaka sözde gazetecinin dediği gibi olsa zaten ilk o mavili gömlekli arkadaş gider yazar der ki bu olaylar böyle oldu ben de istemsiz bir şekilde geçip vurdum evet hatalıyım ama isterseniz oradaki kadına sorun o adam da çok masum değil, orada da kamera kayıtları vardır olay böyle gelişti der. Bu çocuk %10000 hatalı ve bence bunun cezası madem tutuklanmak değil yapılacak şey o gülen kız arkadaşının önüne getireceksin aynen öyle burnunu kıracaksın o yerle bir olan gururunu kız arkadaşı da görecek, neden biliyor musun sen hiç o babanın yerine kendini koydun mu? Çocuklar orada babası beni korur umuduyla korkuyla bakıyor ve babası orada dayak yiyor. Ulan o adam intiharın eşiğindedir şu an. Aynı duruma onu da getireceksin öyle bir döveceksin ki kız arkadaşının önünde bir daha o kız arkadaşına ben adamım diyemeyecek. Madem ülkede adalet yok salsınlar adresi millet kendisi halletsin. Azıcık empati yapın ve o çocukların önünde o adamın ne hale geldiğini düşünün. Ha diyelim ki gerçekten böyle bir durum oldu, siz hiç sokak terbiyesi diye bir şey duymadınız mı? Karşıdaki şahıs %100 hatalıysa bile yanında bir hanımefendi varsa bir çoluk çocuk varsa kardeşim hadi işine git dersin uzaklaşırsın. Erkekliğe sığmayan bir davranıştır bu. Bu ülkedeki en psikopat bir insanın bile yapması gereken bir şeydir.
Gazetecinin yazdığı da ortada bir de diyor ki yani şuna getiriyor: Bütün olaylar bitti uzaklaşan gencin arkasından koşup yumruk attı. Olayı daha da büyüttü diyor. Ya yürüsün gitsin Allah aşkına ya.

Diğer yandan mavili için sadece şu fotoğrafı atayım size:

Şimdi adamın yanındaki çocuğuna bakın adamın haline bakın bir de bu karaktersiz ve kız arkadaşının durumuna bakın. Ülkece mafyadan medet umuyoruz 5. dünya ülkesi yemin ederim. Bu mavilide de bir gram akıl varsa ülkeyi terk eder yoksa sağ çıkar çıkmasına da bir daha toplum içine çıkamayacak hale gelecek. Çok pis kuruldu millet hadi millet 3-5 güne unutur da arkasına Sedat Peker'i de taktı geri zekalı, zevkle izleyeceğim ne olacağını. Bir daha da birileri bir şey yaparken karşı tarafın yanında çocuk var mı eşi var mı diye 40 kere düşünür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…