İnsanların dikkatini çekmeden prezervatif nasıl alınır?

Marketten almak yerine eczane veya kozmetik satan yerlerden alabilirsiniz -ki almalısınız da-. Açıkcası ben de aynı durumu düşünüyordum fakat kimse ne güldü ne sordu. Normal bir durum bu. Benim aldıklarım normalden fazlaydı öyle diyeyim size.

Migros'da self kasa var oradan içeceğin altına gizleyerek alırsın

Ürünü okutamayınca kasiyerden yardım isteme işi.

Hocam eczanede hem tüm çalışanlar kadın hem de direkt olarak demen lazım ki sana getirsinler. Bende anksiyete var diyemem ki ş u var mı diye.

Hocam eczanede hem tüm çalışanlar kadın hem de direkt olarak demen lazım ki sana getirsinler. Bende anksiyete var diyemem ki ş u var mı diye.
Yani düşününce bu tür yerlerde genellikle kadınlara denk gelmeniz daha olası, en azından yaşadığım şehirde öyle. Utanılacak bir şey yok ilk defa alırken bu hissi yaşamakta normal. Gir bir kozmetik mağazasına sıra olmadığı bir anı gözüne kestir, al çık. Ben kalabalık olduğu için elimdeyken bir ton sıra beklemiştim daha kötü olasılıkları düşünün.

Kozmetik mağazası dediğiniz neresi hocam?

Çözümü belli. Harun Sinanoğlu gibi olacaksın.

Çözümü belli. Harun Sinanoğlu gibi olacaksın.

Bu adam ben. Temsili.

Daha prezervatif almaktan utanıyorsun, ilişkiye nasıl gireceksin ? İnsanların senin hakkında ne düşüncelerini bu kadar da umursama.
Ilişki hazır beni bekliyor Sen onu dert etme. Sadece psikolojik olarak rahatsızlığından ötürü her konuda zorluk çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…