İnsanların dikkatini çekmeden prezervatif nasıl alınır?

Sağlamlık ve hissiyat farkı var. Dandik markalar poşet geçirip lastik takmış gibi oluyor. Okey zero tavsiye ederim.
Hocam benim aldığım Okey klasik di mavi kutusu vardı. Birde yeşil ve turuncu kutulu vardi, cifte haz falan yaziyordu anlamadim klasik alip gectim. Birdahakine arastirmak lazim bunlari ne ise yariyor ya

Raftan alıyorsun, kasaya götürüyorsun ve ödeyip çıkıyorsun. Kimse bir şey de demiyor, içinden dese bile en fazla ne diyebilir ki? Seni tanımayan insanları hatta direkt insanları bu kadar takmana gerek yok. Al ve çık bu kadar basit.

Hocam geç kalmışsınız sanki biraz konuya .

Arkadaş bizim millet ne zaman bu cinsellik olayını aşacak? Kimse sana kötü gözle bakmaz yani çıkıp "oha bu yatakta şaheserler yaratacak, inanılmaz ayıp bir şey!" demez. Al ve çık. Çok utanıyorsan git eczanelerden al ama benim bildiğim daha pahalı oluyor oralarda. Hayır diyorsan "ben utangacım" diye o zaman hiç alma çavuşu beresiz görev başına yolla. Ha yine dersen "olmaz öyle" o zaman girip alıp çıkacaksın bu kadar basit.

Hocam mesaj yazmadan önce konunun son mesajlarina göz gezdirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…