Ben ve arkadaşım, bir proje yapmak niyetindeyiz. Bu herhangi bir şey olabilir. Ama aklımıza herhangi bir şey gelmiyor, ne yapacağımız konusunda inanılmaz bir fikirsizlik içindeyiz. Bende size sormak istedim, neye ihtiyacınız var? Bu, herhangi bir şey olabilir, "ah keşke böyle bir şey" olsaydı dediğiniz bir şey var mı?

Nasıl bir proje ki? Hazır kış ayındayız. Hava soğuk. Parmaksız eldivende parmaklarım üşüyor, parmaklıda ise telefon kullanamıyorum. Buna bir çözüm bulmaya çalışın.

Ben ve arkadaşım, bir proje yapmak niyetindeyiz. Bu herhangi bir şey olabilir. Ama aklımıza herhangi bir şey gelmiyor, ne yapacağımız konusunda inanılmaz bir fikirsizlik içindeyiz. Bende size sormak istedim, neye ihtiyacınız var? Bu, herhangi bir şey olabilir, "ah keşke böyle bir şey" olsaydı dediğiniz bir şey var mı?

Düzgün bir ekonomi.
Gerçek sevgi ve şefkat.
Gerçekten ilgilenecek her şeyini sorgusuz paylaşabileceği birisi.

Nasıl bir proje ki? Hazır kış ayındayız. Hava soğuk. Parmaksız eldivende parmaklarım üşüyor, parmaklıda ise telefon kullanamıyorum. Buna bir çözüm bulmaya çalışın.

Parmaklarının ucunda silikon parçalar olan eldivenler var onlardan bakmanı tavsiye ederim.

Düzgün bir ekonomi.
Gerçek sevgi ve şefkat.
Gerçekten ilgilenecek her şeyini sorgusuz paylaşabileceği birisi.

Parmaklarının ucunda silikon parçalar olan eldivenler var onlardan bakmanı tavsiye ederim.
Oha, bak böyle bir şey yapılmışsa çok işime yarar. Nasıl aratsam çıkar? Silikonu katınca bulaşık eldivenleri çıkıyor çünkü.

Yapay zekadan yardım alabilirsin.
grok.com bayağı iyi ve bedava. Derin arama ve düşünme modu da var. İlginç fikirler verecektir size.

Ne alanda bilginiz var? Şimdi sizden hiç bilginiz olmayan bir konuda istekte bulunmayalım.

Yazılım alanında benim tek bilgim var. Robotik kodlama, tam donanımlı web geliştirme için gereken şeyleri biliyorum, biraz da C dili. Arkadaşında tek tük bilgisi var. Ama şu an öğrenme aşamasında kendini geliştiriyor.

Yapay zekadan yardım alabilirsin grok.com bayağı iyi ve bedava derin arama ve düşüneme modu da var ilginç fikirler verecektir size.

Hocam hepsini denedim, fikirler kötü. Hava kirliliğine göre ses çıkaran alet diyor.