Biriyle konuşurken sürekli aklıma geliyor gözlerine bakmam gerektiği fakat istemsizce agzina bakıyorum ve garip bir görüntü ortaya çıkıyor. Bunu sadece erkek bir arkadaşım dile getirdi 1 aydan fazla bir süre önce ama hâlâ düzeltmedim evde kendim yapabileceğim bir şey var mi yoksa insanlarla konuşarak mi pekiştirmem lazım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Evde bir sonuca ulaşamazsın, insanlar ile daha çok konuşman lazım.
Uyuyan Sincap
Üstün
Bende tam tersi gözlerinin içine bakarım. Karşımdakini dinlediğimi ve ona değer verdiğimi göstermek için. Arada bir başka yöne dönerim. Uzun süre de bakmam.Biriyle konuşurken sürekli aklıma geliyor gözlerine bakmam gerektiği fakat istemsizce agzina bakıyorum ve garip bir görüntü ortaya çıkıyor. Bunu sadece erkek bir arkadaşım dile getirdi 1 aydan fazla bir süre önce ama hâlâ düzeltmedim evde kendim yapabileceğim bir şey var mi yoksa insanlarla konuşarak mi pekiştirmem lazım?
İnsanlarla konuşurken göz teması kuramama sıkıntın varsa insanlarla konuşurken göz teması kurmaya çalışmalısın elbette. Ortada bir sorun varsa üzerine giderek çözebilirsin, ev vb. yerlerde yapacağın hareketler yararsız olur. Bir de her saniye göz teması kuracaksın diye bir kaide yok, ara sıra sağa sola bakabilirsin ki ağza bakma alışkanlığından kurtulasın.