Daffy Duck
Üstün
Arkadaşlar instagram bugün (4 Ağustos) gece 03:00'a kadar açılmayacak mıydı? Bazı haberler vardı eğer o saate kadar açılmazsa kalıcı olabilir diye. Bu doğru mu?
Öncelikle ben Hamas için milli yası desteklemem ama çoğu siyasetçinin dediği gibi kaldırmalarında haklılık falan yok. Bu, Hamas'ı zaten terör örgütü olarak gören ülkeler, ABD ve Avrupa Birliği. E bunlar Filistin halkını destekliyorlar mı? Yok, o zaman Hamas'ı terörist olarak görürler tabii. Filistin'in kendini koruyacak gücü yok ve Hamas koruyor. Bunun sonucu Instagram'ı kapatmak olamaz ama Meta, yani Instagram'ı kapatmayı haklı çıkartmaz; orası ayrı.Türkiye gibi bir ülke için politika değişikliğine gitmedikleri sürece açılmayacak. Değişikliğe gidilmesi gereken politika da teröristler hakkında olduğu için oldukça zor. Hamas’ın lideri hakkında yapılan yorumlar siliniyor diye bazıları çok alınmış.
Neden desteklemesinler? Savaşta zarar gören İsrailliler ve Filistinliler için yardım yapıyorlar. Hatta İspanya gibi ülkeler, İsrail’e tepki verdi ve Filistin’i ülke olarak tanımaya bile başladı. Hamas ile Filistin bir değil, teröristleri de kimse sevmez. İfade özgürlüğü altında terörü desteklemek çok uygun olmuyor.
Neden desteklemesinler? Savaşta zarar gören israilliler ve filistinliler için yardım yapıyorlar. Hatta İspanya gibi ülkeler, İsrail'e tepki verdi ve Filistin'i ülke olarak tanımaya bile başladı. Hamas ile filistin bir değil, teröristleri de kimse sevmez. İfade özgürlüğü altında terörü desteklemek çok uygun olmuyor.
www.trthaber.com
NATO’da Türkiye de var. Tam bir komedi gerçekten.AB ve NATO 2 yüzlüdür.
![]()
Almanya AB'yi İsrail'e destek vermeye çağırdı
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Avrupa Birliği ülkelerini İsrail'e destek vermeye davet etti.www.trthaber.com
![]()
Dünya teyakkuzda! Açıklamalar peş peşe geliyor: AB'den İsrail'e destek mesajları
Gazete Oksijengazeteoksijen.com
"Şimdi konu, Hamas'ın korkunç saldırısına karşı kendi ülkesini savunan İsrail'i desteklediğimizi bir kez daha açıkça ifade etmemizdir." diyen Scholz, tüm esirlerin serbest bırakılması ve Gazze'deki insanlara insani destek verilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.