Instagram alakasız videolar gösteriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre259
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 182
  • Etiketler Etiketler
    instagram

emre259

Uzman
Ortalama 1-2 haftadır değişik videolarla karşılaşıyorum. Size dikkatimi çekenle örnek vereyim.

Delimine'nin saçma videoları keşfette. Alakasız, boş videolar. Beğeni yok, izlenme yok doğru düzgün yorum bile yok. Video Instagram hesabında da yok. Onun değişik hareketler yapan kardeşi de aynı. Sürekli saçma sapan videoları çıkıyor karşıma abartmıyorum bir değil iki değil. Yine profilde video yok ama keşfet bunlarla dolu.

Görselleri aşağıya bırakıyorum, kalabalık olmaması açısından sadece iki örnek. Bu nedir? Algoritma bozukluğu mu? Bilinçli bir paylaşım seçeneği mi? Anlamadım gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denildigi gibi ilgileniyorum ilgilenmiyorum muhabbetini dene olmazsa toplu keşfeti sıfırlarsın.

Arkadaşlar peki videoların kullanıcı profilinde olmaması ancak keşfette olması hakkında bir bilginiz var mı? Bu bug mı?

Arkadaşlar peki videoların kullanıcı profilinde olmaması ancak keşfette olması hakkında bir bilginiz var mı? Bu bug mı?

Facebook'ta paylasilan videolar da kesfette cıkıyor diye biliyorum. FB profilinde olup ig profilinde olmaması göstermeme gibi bir ihtimal olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…