Instagram dolandiricilarina dikkat!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dewberry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 477
  • Etiketler Etiketler
    instagram

dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD
Sevgili forumdaslarim, Instagram uzerinde "Bayram Kampanyasi Olarak 5 Kiseye 15 PM" vb. icerikler gormussunuzdur. Bu iceriklerin yalan dolan oldugunu bilmeme ragmen sizi uyarmak icin katildim ve yalan dolan olduguna dair kanitlar topladim.

Genel olarak cekilisi kazandigimizi ve kargo+sigorta icin 350TL karsilamamizi istiyorlar.

Sakin ola boyle kisilere guvenip para vs. atmayin.

1- Dolandirici 1 (Atilan link guvenilir ancak kod girildiginde 350TL gonderim ucreti isteniyor. Baska kodlar ile denendiginde yuksek ihtimalle yine kazandiniz yazacak.)

2- Dolandirici 2 (kazandigimiza dair guven verecek bir mesaj + IBAN numarasi. 3. dolandirici ile ayni mesaj.)

3- Dolandirici 3 (2. ile ayni metin, sadece IBAN numarasi degistirilmis.)

Peki neden dolandirici olduklarini dusunuyorum?

-3 cekilisin 3'unde de kazanan cikmanin ihtimali cok dusuk.

-Mesajlar ayni.

-Istenen ucret ayni.

Konu için teşekkürler bu baitleri artık yiyen yoktur diye düşünüyorum 10 yıllık taktikler.

Konu için teşekkürler bu baitleri artık yiyen yoktu diye düşünüyorum 10 yıllık taktikler.
Atilan postun altinda milyon tane katildim yazan vardi. Bi ihtimal gorurlerde akillanirlar diye yazdim

Küfür edip engelle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…