Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır denk gelmişten VPN önerisi de vereyim Proton VPN telefon için PC için bence direk goodbyedpi/byedpi/1.1.1.1 DPI kurun.
Artık mümkün olduğu kadar VPNlerden uzak durucam.
Telefonumda Intra kullanıyorum,yedek olarak WARP duruyor.
Bilgisayarımda ise WireSock kullanıyordum onda da tarayıcıda EN GÜVENMEDİĞİM kısım Browsec VPN yüklü bir de Psiphon yüklü.
Psiphon yine neyse de Browsec kesin silmem gerek.

Bilgisayarımda ise WireSock kullanıyordum onda da tarayıcıda EN GÜVENMEDİĞİM kısım Browsec VPN yüklü bir de Psiphon yüklü.

Kaspersky VPN iyi ama sanırım hocam, yıllardır kullanırım, sıkıntı yaşamadım henüz.

Son düzenleme:
Eğer VPN'i yasaklı sitelere erişmek amacıyla kullanıyorsanız VPN yerine mulwad DNS kullanabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-03-19-20-54-09-679_com.android.settings.webp
    Screenshot_2026-03-19-20-54-09-679_com.android.settings.webp
    204,1 KB · Görüntüleme: 25
Merhabalar, saat biraz geç ama aktif insanların olacağını düşünüyorum.
Bugün "bir hesap bulayım da kullanmadığım, ismini değiştireyim" diye hesap bakmıştım ve varlığını unuttuğum bir hesabımı gördüm, tıkladım.

Eki Görüntüle 234121
Profil fotoğrafı değişmişti ve şifreyi girdiğimde yanlış diyordu ve şu ekrana atıyordu:

Eki Görüntüle 234122

Numara nerenin diye baktım, Japonya'ya aitmiş. Şifremi unuttum'a bastığımda mailime mail gönderebiliyorum ama gelen mailde sadece "Log in instantly" seçeneği var, tıkladığımda ise hesabıma giriş yapamıyorum.

Mailime gelen Instagram maillerine baktım ve o hesap hakkında tek bir mail gelmemiş.

Yüksek ihtimalle VPN yüzünden oldu çünkü her gördüğümü yükleyen birisi değilim, sadece bir sürü VPN yüklemiştim ve bir arkadaşımın da böyle Instagram hesabı çalınmıştı.

Önerileriniz varsa bekliyorum. Çıkartacağınız ders ise: Her VPN'i yüklemeyin ve mutlaka kapattıktan sonra şifrenizi değiştirin.

Söylemeyi unuttum, mail adresi de değişmiş.
Hocam İnstagram bu konularda cok umursuz, aynisi basima gelmisti ancak ilginç sekilde ben hesaba girebiliyordum mail ile fakat sifre degistiremiyordum hesabi da kapatamiyordum. İnstagrama bilet ile basvurmayi deneyin ayrica bilgisayarinizi Emsisoft Emergency Kit, NPE ve ESET Emergency Kit ile Tam Tarama yapin, ardindan bir de AVG Önyükleme Taramasi cakarsaniz cok iyi olur. Eğer telefonda olduysa Bitdefender ve Eset Mobile Security ile tarayin ve o uygulamalari degistirin ayrica cerezlerinizi de temizlemenizi oneririm. Tum hesaplarinizda 2 adimli dogrulamayi acmayi ve şifrelerinizi guclendirmeyi unutmayin.

Cookie denilen hesap çalma yöntemi var APK capcut pro indirmeye çalışırken pop up siteye yönlendirdi.
Cookie varda oyle site açtım tum bilgilerim gitti gibi bir sey yalan olmali, boyle bir sey imkansiza yakin ya cok eski bir tarayici kullaniyor olmalisiniz ya da farkli bir extension falan yapmis olabilir.

Hocam Instagram bu konularda cok umursuz, aynisi basima gelmisti ancak ilginç sekilde ben hesaba girebiliyordum mail ile fakat sifre degistiremiyordum hesabi da kapatamiyordum. Instagram'a bilet ile basvurmayi deneyin ayrica bilgisayarinizi Emsisoft emergency kit, npe ve ESET emergency kit ile tam tarama yapin, ardindan bir de AVG önyükleme taramasi cakarsaniz cok iyi olur. Eğer telefonda olduysa BitDefender ve ESET Mobile Security ile tarayin ve o uygulamalari degistirin ayrica cerezlerinizi de temizlemenizi oneririm. Tum hesaplarinizda 2 adimli dogrulamayi acmayi ve şifrelerinizi guclendirmeyi unutmayin.

Cookie varda oyle site açtım tum bilgilerim gitti gibi bir şey yalan olmali, boyle bir şey imkansiza yakin ya cok eski bir tarayici kullaniyor olmalisiniz ya da farkli bir extension falan yapmis olabilir.

Öyle yapıldığını düşünüyordum ama çalındığını kesin bir şekilde söyleyebilirim çalındığında herkese DM'den MrBeast dolandırıcı görseli yolladı şu siteye gidin kodu yazın vs. bazı arkadaşlarımda da bu durum oldu hesabımda 2 faktörlü kimlik doğrulama da vardı fakat işe yaramadı.