Sadece_Emir
Uzman
Adı üstünde ikinci önerdiklerin DPI. PC'de de Proton kullanılabilir.
Kullanılabilir ama DPI daha işlevli bence (web hariç)
Adı üstünde ikinci önerdiklerin DPI. PC'de de Proton kullanılabilir.
Hocam yok daha neler siteye girdin 2 adimli dogrulamayi bile gecti adamlar sadece site ile, boyle bir sey imkansiz. Yuksek ihtimalle zararli yemissiniz fakat fark etmemissiniz.Öyle yapıldığını düşünüyordum ama çalındığını kesin bir şekilde söyleyebilirim çalındığında herkese DM'den MrBeast dolandırıcı görseli yolladı şu siteye gidin kodu yazın vs. bazı arkadaşlarımda da bu durum oldu hesabımda 2 faktörlü kimlik doğrulama da vardı fakat işe yaramadı.
Zaten umursamadığım bir hesaptı ama yinede çalınması kötü.Hocam İnstagram bu konularda cok umursuz, aynisi basima gelmisti ancak ilginç sekilde ben hesaba girebiliyordum mail ile fakat sifre degistiremiyordum hesabi da kapatamiyordum. İnstagrama bilet ile basvurmayi deneyin ayrica bilgisayarinizi Emsisoft Emergency Kit, NPE ve ESET Emergency Kit ile Tam Tarama yapin, ardindan bir de AVG Önyükleme Taramasi cakarsaniz cok iyi olur. Eğer telefonda olduysa Bitdefender ve Eset Mobile Security ile tarayin ve o uygulamalari degistirin ayrica cerezlerinizi de temizlemenizi oneririm. Tum hesaplarinizda 2 adimli dogrulamayi acmayi ve
Gecmis olsun hocam, deneyin yine de sansinizi.Zaten umursamadığım bir hesaptı ama yinede çalınması kötü.
Muhtemelen çok oldu hesabı çaldıralı,bakmazlar gibime geliyor ama denerim yine.