Haber sayfaları ile kendinizi karşılaştırmayın, onların bastığı reklam, elde ettiği gelirlerle sizin elde ettiğiniz etkileşim aynı değil.Sizin dediğinize bakacak olursak haber sayfalarının günde 8-10 tane paylaşım yapması da onları bozabilir, bilemedim düzenli olduktan sonra her türlü izlenmeye başlıyor gibi geliyor bana.
Detaylar
Kim cevapladı?Stokladığım içerik yarın bitecek yeniden stok yapacağım, bu hafta günde 2 şeklinde stok yapmayı deneyeyim paylaşım yapmamı önerdiğiniz saatler var mı peki? Birini akşam 18 gibi paylaşmayı planlıyorum, diğerini bilemedim.Haber sayfaları ile kendinizi karşılaştırmayın, onların bastığı reklam, elde ettiği gelirlerle sizin elde ettiğiniz etkileşim aynı değil.
Sizin dediğinize bakacak olursak haber sayfalarının günde 8-10 tane paylaşım yapması da onları bozabilir, bilemedim düzenli olduktan sonra her türlü izlenmeye başlıyor gibi geliyor bana.
Reklam verme olayına girişeceğim zaten ancak bu şekilde ne kadar büyürüm merak ediyorum.
İçeriğin birbirini sık takip eden, devamlılığı olan bir içerikse günde 5 tane sıkışmadan çıkarabiliyorsan bir problem yok, çıkarmaya devam et, ancak reklamlardan sonra sayfan algoritmaya tamamen yerleşmeye başlayınca 5 gönderiden aşağı düşersen algoritma da ona göre seni yeni bir yere koymaya başlıyor bu algoritma işi tamamen istikrara dayalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz tatiline girdiğimiz için yaz için şöyle öneri yapayım, Öğlen 2 ile akşam 6-7 arası genelde.Stokladığım içerik yarın bitecek yeniden stok yapacağım, bu hafta günde 2 şeklinde stok yapmayı deneyeyim paylaşım yapmamı önerdiğiniz saatler var mı peki? Birini akşam 18 gibi paylaşmayı planlıyorum, diğerini bilemedim.
Namaz vakitleri mi bunlar? Algoritma ne zamandan beri öğlen 2 ile akşam 6-7 sularında çalışıyor, iş saatlerine göre mi ayarlıyorsun cidden?Yaz tatiline girdiğimiz için yaz için şöyle öneri yapayım, Öğlen 2 ile akşam 6-7 arası genelde.
Salt reklam olmadan 1 ayda görüntülenmem 54 bin üzerine çıkıyor, ve bu saatlerde atıyorum gönderileri.Namaz vakitleri mi bunlar? Algoritma ne zamandan beri öğlen 2 ile akşam 6 - 7 sularında çalışıyor, iş saatlerine göre mi ayarlıyorsun cidden?
1 Ayda salt reklam olmadan 30.000 görüntülenen birisine adam iş ve öğlen molası saatiyle algoritma tavsiyesi veriyor...
Bence komik olan ben değilim.![]()
Allah Allah?
Ben bu işi yapıyorum, çalıştığım şirkette hem yurt içi, hem de yurt dışı gerek kişisel gerek firmaların hesaplarına içerik, marketing ve SEO hizmeti sağlıyoruz, 19 yaşında "abi tavsiyesi." olarak sayfa yöneten birisinin vereceği bilgileri eleştiremez miyim?
Yönettiğiniz sayfalardan örnek paylaşır mısınız?Ben bu işi yapıyorum, çalıştığım şirkette hem yurt içi, hem de yurt dışı gerek kişisel gerek firmaların hesaplarına içerik, marketing ve SEO hizmeti sağlıyoruz, 19 yaşında "abi tavsiyesi." olarak sayfa yöneten birisinin vereceği bilgileri eleştiremez miyim?
Freelance değilim, şirket altında çalışıyorum, maalesef mümkün değil, hizmet verdiğimiz noktalardan bahsedeyim belki senin temana yakındır, gıda, ilaç, kozmetik ve influencer marketing.
@Dracula @6434 @Barış Yorumlarınız için teşekkürler günde 2 veya 3 gönderi şeklinde devam etme kararı aldım. @6434 arkadaşın dediği gibi reklamdan sonra sayfanın algoritması olayı gerçekse yani reklamdan sonra sayfa yerine oturursa günde 5 gönderi altına düşmemem gerekiyorsa bunu karşılamam zor olabilir. İdeali 2 veya 3 gibi olacak gibi. Tartışmanıza anlam veremedim ikinizin de dediği şeyler aynı yere çıkıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-