Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hesabın gizlideyse, seni takip etmeyen insanlar kimleri takip ettiğini ya da seni takip edenleri göremez. Onun dışında bunu başka bir gizleme yolu yok.
- Makaleler
- 7
Hayır yok. Hesabın gizli olsa bile seni takip edenler o listeyi görebilir.
Hesabın gizli ise: Seni takip etmeyenler takipçi ve takip edilenler listeni göremez ama seni takip edenler görebilir.
Hesabın gizli değilse: İki listeyi de herkes görebilir.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Çoğu kişi böyle bir ayar yok demiş. Var ama nasıl açıldığı hakkında fikrim yok. Birkaç kişinin takip ve takipçilerini görememiştim ben.Instagram'da takipçi ve takip edilen kişi sayısı gözükebilir ama bunların üstüne tıklayınca kimleri takip ettiğimi veya onların beni ettiğini görmesini istemiyorum. Bunu gizleyecek bir şey var mı?
Ünlülerin takipçisine basınca sadece hesap sahibi görebilir diye bir şey çıkıyordu.
O yalnızca bazı profesyonel hesaplara tanınmış geçici bir özellikti. Meta, yeni bir güncelleme getireceği zaman bunu herkese aynı anda göstermek yerine, kullanıcıların bazılarına gösteriyor. (Bu genelde yeni oluşturulmuş hesaplar oluyor.)Ünlülerin takipçisine basınca sadece hesap sahibi görebilir diye bir şey çıkıyordu.
Takipçilere bastığın zaman bir kısmını gösteriyor, daha aşağıya inmeye çalıştığın zaman; "Tamamını yalnızca hesap sahibi görebilir." gibi bir yazı çıkıyordu. Ancak bu açılıp kapatılabilen bir özellik değildi. Kendiliğinden var olan bir özellikti.
Teşekkür ederimHayır yok. Hesabın gizli olsa bile seni takip edenler o listeyi görebilir.
Hesabın gizli ise: Seni takip etmeyenler takipçi ve takip edilenler listeni göremez ama seni takip edenler görebilir.
Hesabın gizli değilse: İki listeyi de herkes görebilir.
Hesabım gizlide ama ben beni takip edenlerin de görmesini istemiyorum açıkçası. Böyle bir özellik yoksa yapacak bir şey yok