6 6233 Becerikli Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 524 Çözümler 1 Beğeniler 93 26 Eylül 2024 #11 Telefonu, Tableti ve Laptop'u evde bırak ve bir hafta tatile çık. Silsen, yine kurabilirsin. Hesabı kapatsan, yeni hesap açabilirsin.
Telefonu, Tableti ve Laptop'u evde bırak ve bir hafta tatile çık. Silsen, yine kurabilirsin. Hesabı kapatsan, yeni hesap açabilirsin.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 26 Eylül 2024 #12 6233 dedi: Telefonu, Tableti ve Laptop'u evde bırak ve bir hafta tatile çık. Silsen, yine kurabilirsin. Hesabı kapatsan, yeni hesap açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Okulu da bırakıyorum o halde.
6233 dedi: Telefonu, Tableti ve Laptop'u evde bırak ve bir hafta tatile çık. Silsen, yine kurabilirsin. Hesabı kapatsan, yeni hesap açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Okulu da bırakıyorum o halde.
Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 29 Eylül 2024 #13 alperen dedi: Böyle deneysel bir şey yapmak istiyorum ama nasıl başaracağım bilmiyorum, aranızda böyle bir olaya kalkışmış olan varsa taktik alırım. Genişletmek için tıkla... 18 yaşındayım, hayatımda toplasan 5'ten fazla instagrama girmemişimdir, zaten hesabımda yok. Çok boş bir uygulama gibi geliyor bana. Thanos dedi: 18 yaşındayım, hayatımda toplasan 5'ten fazla instagrama girmemişimdir, zaten hesabımda yok. Çok boş bir uygulama gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Kısaca, sil geç bunun çözümü bu.
alperen dedi: Böyle deneysel bir şey yapmak istiyorum ama nasıl başaracağım bilmiyorum, aranızda böyle bir olaya kalkışmış olan varsa taktik alırım. Genişletmek için tıkla... 18 yaşındayım, hayatımda toplasan 5'ten fazla instagrama girmemişimdir, zaten hesabımda yok. Çok boş bir uygulama gibi geliyor bana. Thanos dedi: 18 yaşındayım, hayatımda toplasan 5'ten fazla instagrama girmemişimdir, zaten hesabımda yok. Çok boş bir uygulama gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Kısaca, sil geç bunun çözümü bu.