Böyle deneysel bir şey yapmak istiyorum ama nasıl başaracağım bilmiyorum, aranızda böyle bir olaya kalkışmış olan varsa taktik alırım.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Birinci adım girmemek. İkinci adım yok. Bu konuda irade eksikliği yaşıyorsanız zaten bir hafta değil tamamen hayatınızdan çıkarmanızı öneririm.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Dopamin ihtiyacını karşılayabileceğin başka bir şey bulursan 10 yıl bile girmezsin.
Geraltın kılıcı
Üstün
Sil ve her girmeye çalıştığında veya istediğinde "Neden böyle gereksiz bir şey istiyorum. Kendi eğlencemi kendim yaratırım." dersen çözülüyor. Şu anda Instagram, Tiktok ve Facebook gibi hiçbir uygulamayı kullanmıyorum.Böyle deneysel bir şey yapmak istiyorum ama nasıl başaracağım bilmiyorum, aranızda böyle bir olaya kalkışmış olan varsa taktik alırım.
Böyle deneysel bir şey yapmak istiyorum ama nasıl başaracağım bilmiyorum, aranızda böyle bir olaya kalkışmış olan varsa taktik alırım.
Hesabı donduruyorsunuz, uygulamayı telefondan siliyorsunuz bir daha da girmiyorsunuz. Biraz irade meselesi. Ben 1 yıldır ne Instagram ne Twitter kullanıyorum sadece YouTube tüketiyorum. Güzel bir şey, tavsiye ederim.
Sil.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Hesabını kapat ben öyle yapmıştım.
Evet sildim, elimi tam Instagram'a atacağım ama o yerinde yok...
Yeni konular
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-