Instagram'da DM'si kapalı olan birine mesaj göndermenin yolu var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverback Gorilla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 9B
Dedikleri gibi hikayeye yanıt verebilirsin, ayrıca görüldü atmadan da mesajı görebilir atabilir çünkü isteklere düşer. Ümidi kesin, tabii her şey bir ihtimal.

Hocam niye kesiyorum eski sevgilim falanda değil

Selam. Instagram'da DM'si kapalı olan birisine mesaj göndermenin yolu var mıdır?

Vallahi şahsen selam diye konuya başlayanın dmine ben olsam bende bakmam (!). Rastgele emoji at ya da siyah bir fotoğraf at. Merak edip bu ne falan der belki. Yine cevap yoksa çık takipten gitsin.

Vallahi şahsen selam diye konuya başlayanın dmine ben olsam bende bakmam (!). Rastgele emoji at ya da siyah bir fotoğraf at. Merak edip bu ne falan der belki. Yine cevap yoksa çık takipten gitsin.

Ben yazmıştım pazar, yine yazayam mı?

Hocam arkadaşların dediği gibi büyük ihtimalle istekler kısmına düşmüştür ve görmüştür mesajı. Kendinize biraz saygınız varsa, size mesajınıza bakacak kadar bile değer vermeyen bir insan için bu kadar çabaya girip umutlanmanızı önermem.

İfadeler: 409
@didaquisHocam komik olan şu ki bu kızdan hoşlanıyorum ve daha tanışmadım bile. Bu yüzden böyle konu açtım zaten.

@Didaquishocam komik olan şu ki bu kızdan hoşlanıyorum ve daha tanışmadım bile. Bu yüzden böyle konu açtım zaten.

Kızın gizli sevgilisi veya Guard'ı ortaya çıkar ise artık 45 numara kekodan kaçmak için şehir şehir gezinirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…