Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Eskiden vardı ama şu an yok. Var diyenlere itibar etmeyin. Zaten gizli olan bir şeyi görmeye çalışmak suç hadi hepsini geçtim gizlemişlerse etik değil. Zamanın Postegro ve Lili bunun için çok uğraştı ama sonrasında piyasadan silindi gitti. Dolandırılırsınız dikkat edin. Şu an için bir program yok.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Eskiden vardı ama şu an yok. Var diyenlere itibar etmeyin. Zaten gizli olan bir şeyi görmeye çalışmak suç hadi hepsini geçtim gizlemişlerse etik değil. Zamanın Postegro ve Lili bunun için çok uğraştı ama sonrasında piyasadan silindi gitti. Dolandırılırsınız dikkat edin. Şu an için bir program yok.
EmperorAntares
Uzman
Bazı siteler vardı internette fakat çalışan bence yoktur. Uğraşmayın zaten, suç.
Bazı siteler vardı internette fakat çalışan bence yoktur. Uğraşmayın zaten, suç.
Sadece 1 tane hesaba bakmam lazım. Çok işim yok bu tür şeylerle.
EmperorAntares
Uzman
Valla zamanında denedim ben ama bir tanesi bile çalışmadı. "Yok para verin, premium üye olun öyle bakın" bilmem neler falan. Gereksiz iş açarsanız başınıza.Sadece 1 tane hesaba bakmam lazım. Çok işim yok bu tür şeylerle.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yiğidowski
Üstün
Eskiden Lili ve Postegro vardı, yapımcıları el ele vererek bitirdiler uygulamaları.
Saruman Paşa
Uzman
Nasıl yani? Kasıtlı mı bitti?Eskiden Lili ve Postegro vardı, yapımcıları el ele vererek bitirdiler uygulamaları.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Kasıtlı mı bilemem ama size hikayeyi anlatayım. Diyelim ki 1000 kişiyi takip ettiğiniz kendi hesabınızdan, Postegro uygulamasına giriş yaptınız. Uygulama takip ettiğiniz her gizli hesabı açığa çıkarıyor. Instagram bir süre sonra uygulamaya giriş yapan hesapları kalıcı olarak kapattı. Böyle olunca da kimse orijinal hesabından uygulamaya giriş yapmadı. Sahte hesaptan da giriş yapmanızın bir önemi yok çünkü uygulamayı kullanan biri sizin bakmak istediğiniz kişiyi takip etmeli. 3-4 aylık süreçte postegro ve lili internetin tarihine gömüldü.
Saruman Paşa
Uzman
He anladım, SS alıp arkadaşa atar gibi. Çok mantıklıymış ama etik değil, düşünsene arkadaşına hesabını açıyorsun o da gidip saçma bir siteyle haberi bile olmadan paylaşıyor belki.Kasıtlı mı bilemem ama size hikayeyi anlatayım. Diyelim ki 1000 kişiyi takip ettiğiniz kendi hesabınızdan, Postegro uygulamasına giriş yaptınız. Uygulama takip ettiğiniz her gizli hesabı açığa çıkarıyor. Instagram bir süre sonra uygulamaya giriş yapan hesapları kalıcı olarak kapattı. Böyle olunca da kimse orijinal hesabından uygulamaya giriş yapmadı. Sahte hesaptan da giriş yapmanızın bir önemi yok çünkü uygulamayı kullanan biri sizin bakmak istediğiniz kişiyi takip etmeli. 3-4 aylık süreçte postegro ve lili internetin tarihine gömüldü.
Yiğidowski
Üstün
Yapımcıları durduk yere güncelleme getirip bozdu sonra düzeldi ama paralı yaptılar vs derken geri ücretsiz hak geldi ama çalışmıyor uygulama bozuk. Telegram'da kanalları vardı azeri yapımcıydi galiba yorumları falan hep kapattılar bozulunca uygulama.