Instagram’da scooterlara neden “Ehliyet Yok!” veya “Ehliyete gerek yok!” yazıyorlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 383
  • Etiketler Etiketler
    araç yok

792

Uzman
Merhaba, İnstagramda “Ehliyet Yok!” veya “Ehliyete gerek yok!” yazılan scooterları araç ehliyeti ile kullanılabildiğini belirtmek için mi öyle yazıyorlar yoksa bunlara hiç mi ehliyet gerekmiyor? (Sanmıyorum)

Benim kullandığım motosiklet otomatik normalde kurs tarzı şeylere girmeyecektim ama cidden kurs tarzı şeyler gerekli olabiliyor. Beklemek benim için sorun değil araç ehliyeti alırım diye düşünüyorum. Uzun yol için uygun olsa (uygun mudur bilmiyorum.) 18 yaşımı beklemeden A1 ehliyeti almayı düşünürdüm ama bilemiyorum.

Bu arada hem uslubunuz hem açıklayıcı anlatımınız beni çok mutlu etti size yardımınız ve bu uslubunuz için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla, iyi günler dilerim.

Sizinle iletişim kurmak gerçekten çok keyifliydi! A1 ehliyetiyle 125cc motor kullanabilirsiniz, ama uzun yol derken ne kadar mesafeden bahsettiğiniz önemli. Ben arkadaşlarımla 125cc motorla 40 km gidiş, 40 km dönüş, toplamda 80 km’yi rahat ve keyifli bir şekilde kat ediyorum. Tabii bu, kişiden kişiye değişir, ama büyük bir şehirde yaşıyorsanız 125cc sizin süper kahramanınız olabilir.

Nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…