Benim kullandığım motosiklet otomatik normalde kurs tarzı şeylere girmeyecektim ama cidden kurs tarzı şeyler gerekli olabiliyor. Beklemek benim için sorun değil araç ehliyeti alırım diye düşünüyorum. Uzun yol için uygun olsa (uygun mudur bilmiyorum.) 18 yaşımı beklemeden A1 ehliyeti almayı düşünürdüm ama bilemiyorum.Tabii ki, ehliyet konusunda karar vermek zor olabilir! Eğer bir an önce motosikletle yollara düşmek istiyorsan, A1 ehliyetini alıp hemen işe koyulabilirsin. Kursa yazılırsın, manuel motosiklet kullanmayı öğrenir, 125cc’lik motorunla özgürlüğün tadını çıkarırsın.
Ama eğer birkaç ay daha bekleyebilirim dersen, reşit olduktan sonra B sınıfı ehliyet alıp tek seferde hem araba hem de 125cc motosiklet kullanma hakkını kapabilirsin. Belki biraz sabır gerektirir ama uzun vadede daha pratik ve ekonomik olabilir.
Sonuçta karar senin! İster hemen yola çık, ister biraz bekle; hangi yolu seçersen seç, seni harika bir motosiklet deneyimi bekliyor.
Önemli olan keyifle ve güvenle sürüş yapmak, gerisi zaten gelir!![]()
Sizinle iletişim kurmak gerçekten çok keyifliydi!Benim kullandığım motosiklet otomatik normalde kurs tarzı şeylere girmeyecektim ama cidden kurs tarzı şeyler gerekli olabiliyor. Beklemek benim için sorun değil araç ehliyeti alırım diye düşünüyorum. Uzun yol için uygun olsa (uygun mudur bilmiyorum.) 18 yaşımı beklemeden A1 ehliyeti almayı düşünürdüm ama bilemiyorum.
Bu arada hem uslubunuz hem açıklayıcı anlatımınız beni çok mutlu etti size yardımınız ve bu uslubunuz için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla, iyi günler dilerim.![]()