agdwkah

Uzman
İyi aksamlar öncelikle. Bir Türk Instagram sayfasi Türkiye dışında çoğunlukla filistin içerikleri paylaşıyor. Bir tane saçma yorum gordum ve medeni bir şekilde boykot edecekseniz, birde Instagram, Android, Windows, iOS kullanmayi bıraktın dedim. Hemen biri üstüme atladı. Bahanesi ise "zaruri sebepten dolayı kullanmamiz gerekiyormuş" dedi. Bende sırf kendi cikariniz icin bahane edemezsiniz dedim. Konuyu bambaşka yerlere bağladı. Biraz tartışıktık ancak ben ne argo kullandim ne de kaba bir dil.

Daha sonra kendi yorumlarını bir kismini ozelliklede beni etiketledigi yorumlarini sildi. Yani disardidan bakıldığında sanki ben onun üstüne gibip taciz ediyormusum gibi göstermeye calisti. Birde sürekli kendini daha zekiymis gibi gostermeye calisiyordu. Windows yerine Linux dagitimlari kullan dedigimde ise "Benim o tur seylerle isim olmaz daha önemli islerim var" deyip yine sinirbozucu bir şekilde saçmaladı

Sorum şu bir yere şikayet edecekmis gibi duruyor. Rahatsiz ediyormusum gibi goruneyim diye kasitli olarak kendi yorumlarını silip tuzak cevaplar verdi. Bende kendi yorumlarimi silip hesabimi dondurdum. Benim acimdan bir sıkıntı çıkar mı? Ayrica bu ulke laik degildir dedi bu onun icin sıkıntı yaratmaz mi? Simdiden teşekkürler. Not: Baslik degistirdi icin soyleyeyim dedim. Dava acan ben değilim. Bana açılabilir mi diye soruyum.

Screenshot_20240921_180357_Instagram.webp

Son düzenleme:
O telefonu elinden bırakarak dava açmaz sana rahat ol, bunların eline telefon yapışıyor genelde ve dış dünyadan uzakta yaşarlar, alayı asosyal. Sen dava açarsın diye korkmuştur hatta.

Dava açsa bile bir şey çıkmaz. En fazla HAGB falan alırsın. Ki bence o bile olmaz. Dava delil yetersizliğinden falan düşer.

Zaten CİMER ss i falan atarsa korkma. Çoğu sahte oluyor.

O telefonu elinden bırakarak dava açmaz sana rahat ol, bunların eline telefon yapışıyor genelde ve dış dünyadan uzakta yaşarlar, alayı asosyal. Sen dava açarsın diye korkmuştur hatta.

Kendisi bena korkak oldugun icin yan hesaptan yazıyorsun dedi. Zaten asil hesabimdan yazdim. Sirf isim soy isim olmadigi icin fake mi oluyorum?

Kendisi bena korkak oldugun icin yan hesaptan yazıyorsun dedi. Zaten asil hesabimdan yazdim. Sirf isim soy isim olmadigi icin fake mi oluyorum?
Hocam bu tiplerden niye bu kadar korkuyorsunuz, evinize altı üstü bir kağıt geliyor. Veya polis arayıp ifade vermenizi rica ediyor. Tek korkunuz ailenizin vereceği tepki olabilir, ki büyük ihtimalle dava açarsa ailenizin vereceği tepkiden korkuyorsunuz. Haklısınız da.

Hocam bu tiplerden niye bu kadar korkuyorsunuz, evinize altı üstü bir kağıt geliyor. Veya polis arayıp ifade vermenizi rica ediyor. Tek korkunuz ailenizin vereceği tepki olabilir, ki büyük ihtimalle dava açarsa ailenizin vereceği tepkiden korkuyorsunuz. Haklısınız da.
Evet hocam aile işi sıkıntı. Kendi sildikleri mesajlari açığa cikmaz mi ozaman. Hem kendisi tuzak kuruyor. Icimi rahatlattiginiz icin teşekkürler.

Evet hocam aile işi sıkıntı. Kendi sildikleri mesajlari açığa cikmaz mi ozaman. Hem kendisi tuzak kuruyor. Icimi rahatlattiginiz icin teşekkürler.
Instagram vermezse çıkmayabilir. Ancak böyle bir şeye avukat masrafı yapmak ister mi? Onu da geçtim, sence böyle bir iş için reels kaydırmayı bırakıp, mağaradan çıkıp savcılığa gider mi?

Bir de bir dahaki sefere bunlarla muhattap olmayın. Boşverin geçin. Bunlarla kavga ederek hiç bir şeyi çözemezsiniz.