Instagram'daki Windows 7 Ultra'yı geliştireceğini iddia eden kişi hakkında uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Gonewick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 550
  • Görüntüleme Görüntüleme 23B
  • Etiketler Etiketler
    takım windows
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir de sorun oldu ödemeleri İBAN ile alacağız diyor kesin dolandırıcı alacak parayı engellicek sonra.

Bir de sorun oldu ödemeleri IBAN ile alacağız diyor kesin dolandırıcı alacak parayı engellecek sonra.

Bu arada konu kapanmamis. Bende neden boyle oluyor anlamadim.

Bir de sorun oldu ödemeleri IBAN ile alacağız diyor kesin dolandırıcı alacak parayı engellecek sonra.

Ula adam wallpaper atmis, bize Windows 7 Ultra diye ittiriyor. Yaptigi en fazla şey kernel32.dll mod galiba. Zaten onu okuduktan sonra herkes yapar. Adam sanal sistemde (vmWare'in kendi suruculeri varken) Driver Booster kullaniyor, isletim sistemi mukemmel diyor. Bosbos isler yani.

Son düzenleme:
Belki bu arkadaş yapamaz ama imkansız bir şey değil gibi.

Bu gözler, PS 5 oyununu PC'ye port edenleri gördü .

İfadeler: 199
Adam bizi bulmuş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240216_200504_Instagram.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 116
Olabilir bazıları o yaşada inanmıyor.

@Silinen üye sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?
Bence net olarak yaptığı acayip saçma ve yasal değil. Bir de betasını para ile satacakmış. Bildiğim kadarıyla yasal bir şey değil bu çocuğun başının belaya girmesini istemem. Şu anda yaptım falan diyor ama bir kanıt yok sanırım. Salın abi şu işletim sistemini ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…