Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha, 12 yasini doldurmus herkes cezasini ceker diye kanun var gulum :D

Tosunos 7/ ciftlikos 7

Eki Görüntüle 19257
ISte, kendi kurdugu yasal olarak olmayan bir sirket :)

Microsoft istese anasini aglatir bunun :) ama bill amcanin gonlu el vermiyor iste :)

Bu arada Technopat'taki konu ucmus beyler, hanimlar.

XP bile bana yeni geliyor. Win98, 95, C64 ile oyun oynamis, program gelistirmis adamim sonucta.

Dediklerinizde gercekten haklisiniz.

Alayim mi gencler? (!)

Eki Görüntüle 19263

Bir de sorun oldu ödemeleri İBAN ile alacağız diyor kesin dolandırıcı alacak parayı engellicek sonra. :D

Bir de sorun oldu ödemeleri IBAN ile alacağız diyor kesin dolandırıcı alacak parayı engellecek sonra. :D

Bu arada konu kapanmamis. Bende neden boyle oluyor anlamadim.

Screenshot_20240216-212729_Opera.webp

Bir de sorun oldu ödemeleri IBAN ile alacağız diyor kesin dolandırıcı alacak parayı engellecek sonra. :D

Ula adam wallpaper atmis, bize Windows 7 Ultra diye ittiriyor. Yaptigi en fazla şey kernel32.dll mod galiba. Zaten onu okuduktan sonra herkes yapar. Adam sanal sistemde (vmWare'in kendi suruculeri varken) Driver Booster kullaniyor, isletim sistemi mukemmel diyor. Bosbos isler yani.

Screenshot_20240216-213718_Opera.webp

Son düzenleme:
Belki bu arkadaş yapamaz ama imkansız bir şey değil gibi.

Bu gözler, PS 5 oyununu PC'ye port edenleri gördü :D.

• Beğendim
İfadeler: 199
Adam bizi bulmuş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240216_200504_Instagram.webp
    Screenshot_20240216_200504_Instagram.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 117
Olabilir bazıları o yaşada inanmıyor. :D

@Silinen üye sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?
Bence net olarak yaptığı acayip saçma ve yasal değil. Bir de betasını para ile satacakmış. Bildiğim kadarıyla yasal bir şey değil bu çocuğun başının belaya girmesini istemem. Şu anda yaptım falan diyor ama bir kanıt yok sanırım. Salın abi şu işletim sistemini ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.