- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?
KS
KS
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Kendisi ben 16 yaşındayım yazdı. Kendi sözünden dolayı dava açamaz. Ben gördüğümü söylüyorum sonuçta.
Olabilir bazıları o yaşada inanmıyor.
@Silinen üye sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?
Yorumlara verilen cevaplardan belli ediyor kendini. 2-3 gerçek takipçisi var onlarda yaşı küçük kişiler. Gerisi tamamen bot satın almış.
Eki Görüntüle 19089
Hazır setup dosyalarını editliyor (onlarda arka plan resmi falandır maksimum bir de lisans sözleşmesi kısmı.) Yani çok esprisi yok afedersiniz ama enayi AVI'ndan başka bir şey değil bu.
- Makaleler
- 10
Olmayan kitlesini bir de yönlendirmeye çalışıyor. Kendini ne zannediyor bu arkadaş? Umarım @Recep Baltaş ve Techolay yetkileri kapatmaz bu konuyu. Yeşil sitede herhangi bir olay olduğu anda konu kilitleniyor ya da yok ediliyor. 3 günlük ceza aldım geçen sırf konuya cevap yazdığım için.
Ben 15 yaşındayım.
Bu arada çıksın bakalım. Sonra konuşuruz.
KS
KS
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Olmayan kitlesini bir de yönlendirmeye çalışıyor. Kendini ne zannediyor bu arkadaş? Umarım @Recep Baltaş ve Techolay yetkileri kapatmaz bu konuyu. Yeşil sitede herhangi bir olay olduğu anda konu kilitleniyor ya da yok ediliyor. 3 günlük ceza aldım geçen sırf konuya cevap yazdığım için.
Eki Görüntüle 19090
Bu arkadaş buradaysa eğer buradan da kovalım gitsin bence.
Uyuyan Sincap
Üstün
Ben 15 yaşındayım.
Bende 15 yaşındayım eylül'de 16 olacağım
Ben 15 yaşındayım.
Hadi bakalım, sen 2.raunda alırsın
KS
KS
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Bana şu an çalıştırmaya çalıştırdığını söylüyor ve çalıştığında ISO'yu bana atacakmış (vallahi o söylüyor çocuğu tanımıyorum bile)
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.