Apotemi gereksiz zor, fakat gerçekten zor istiyorum diyorsan al gitsin. En sonunda kitabı yakma ama :D.

Eğer daha YKS standartına yakın bir kitap istiyorsan Orijinal öneririm.

Bir de Barış var, denemedim yorum yapamayacağım fakat o da denenebilir.

Diğer konularda yapamadığım sorular çıkıyor ancak İntegralde uzun süredir soru kaçırmıyorum. En zorlayacak kaynak hangisi acaba İntegral için? Şuana kadar MikroOrijinal, Miray, 345, 3D kaynaklarından bitirdim. Apotemi tavsiye eder misiniz?
Apotemi yerine Barış'a bak, Apotemi kitapları uzun süredir yenilemiyor.

Dershanede adını yanlış hatırlamıyorsam Ergi Yayınları diye bir yayından söz etmişlerdi Apotemi yanında kolay kalırmış. Ama elimde yok bu kitap yalnızca adı geçti dershanede.

Apotemi gereksiz zor, fakat gerçekten zor istiyorum diyorsan al gitsin. En sonunda kitabı yakma ama :D.

Eğer daha YKS standartına yakın bir kitap istiyorsan Orijinal öneririm.

Bir de Barış var, denemedim yorum yapamayacağım fakat o da denenebilir.
Apotemi gayet yerinde. Öyle gereksiz zor tarafını göremedim ben. İsterseniz barış föyüne bakın.

Apotemi yerine Barış'a bak, Apotemi kitapları uzun süredir yenilemiyor.
Gayet iyi soruları var. Ezbere konuşanlara bayılıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-11-21-27-27-527_air.com.fernus.apotemi.acikkitap.webp
    Screenshot_2025-04-11-21-27-27-527_air.com.fernus.apotemi.acikkitap.webp
    406,2 KB · Görüntüleme: 59
Diğer konularda yapamadığım sorular çıkıyor ancak integralde uzun süredir soru kaçırmıyorum. En zorlayacak kaynak hangisi acaba integral için? Şu ana kadar mikroorijinal, miray, 345, 3D kaynaklarından bitirdim. Apotemi tavsiye eder misiniz?

Diğer arkadaşlar barış almanı önermiş. Bir öneride bulunmayacağım ama şunu söylemem lazım. Barışın tüm kitaplarını bitirmiş biri olarak. Zor soruların bir kısmında ya baskı hatası ya soru hatası ya da video çözümünün düzgün olmadığını belirteyim. Hatalara takılmam diyorsan çöz. Çok şey katabilir soru tipi açısından. Zor kitap istiyorsan da ergi , barış ve paraf mor mat çöz geç.

Apotemi gayet yerinde. Öyle gereksiz zor tarafını göremedim ben. İsterseniz barış föyüne bakın.

Gayet iyi soruları var. Ezbere konuşanlara bayılıyorum.
Video çözümlerini ve örnek çözümler yenilenince kitap yenilenmiş sayılıyorsa yenilenmiştir o zaman.
Kitabın maraton testlerinde 2018-2019 yılına ait yığınla soru var. Elimde geçen senenin basımı LTİ fasikülleri de var, arkadaşımda da 2017-2018 yani ilk TYT-AYT sınavına ait olan fasikülleri var. Sorularda birkaç basit dizgi değişikliği ve değer değişimi dışında değişim falan yok.

Diğer arkadaşlar barış almanı önermiş. Bir öneride bulunmayacağım ama şunu söylemem lazım. Barışın tüm kitaplarını bitirmiş biri olarak. Zor soruların bir kısmında ya baskı hatası ya soru hatası ya da video çözümünün düzgün olmadığını belirteyim. Hatalara takılmam diyorsan çöz. Çok şey katabilir soru tipi açısından. Zor kitap istiyorsan da ergi , barış ve paraf mor mat çöz geç.
Ergi'nin geometri yazarını abimden sebep tanırım, Okyanus'un sükse yapan meşhur YGS-LYS kitabının yazarıdır. Feci sorular yazıyor.

Video çözümlerini ve örnek çözümler yenilenince kitap yenilenmiş sayılıyorsa yenilenmiştir o zaman.
Kitabın maraton testlerinde 2018-2019 yılına ait yığınla soru var. Elimde geçen senenin basımı lti fasikülleri de var, arkadaşımda da 2017-2018 yani ilk TYT-AYT sınavına ait olan fasikülleri var. Sorularda birkaç basit dizgi değişikliği ve değer değişimi dışında değişim falan yok.

Ergi'nin geometri yazarını abimden sebep tanırım, Okyanus'un sükse yapan meşhur ygs-LYS kitabının yazarıdır. Feci sorular yazıyor.

Piyasadaki zor ve gerçekten kazanımı kullanmayı sorgulayan nadir yayınlardandır ergi bence ondan sonra da ünal karatekinin denemeleridir. Barış apotemi vs bence genel olarak kıyı da köşede kalmış bilinince soruyu 1dk çözebildiğin sorularla dolu. Örnek barılın trigo fasikülünü geçen hafta silip süpürdüm. 100 sorunun 30'u falan tan15 75 sin 15 75 gibi özel ve derece isteyenlerin bilmesi gereken tarzda şeyler. Yine de derece yolunda çözülmesi gereken kitaplarda başı çeker bence. Seviyedi ÖSYM benzeri geçen yıla göre.