Ginko

Başarılı
Muhtemelen yarın 12450H işlemcili Acer laptop elime ulaşacak, Windows kurarken diskleri görmez belki diye sürücüyü indirecektim ama kendi sitelerinde sadece exe dosyası var ZIP dosyasını kaldırmışlar, ZIP dosyasını nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen yarın 12450H işlemcili Acer laptop elime ulaşacak, Windows kurarken diskleri görmez belki diye sürücüyü indirecektim ama kendi sitelerinde sadece exe dosyası var ZIP dosyasını kaldırmışlar, ZIP dosyasını nereden bulabilirim?
Dış kaynak değil. Kendi bulut depolama alanım.

İntel 11, 12 ve 13. nesil için: IRST_v_20.0.0.1038.3_14.04.2023

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a girip VMD'yi kapatman gerekmiyor mu zaten böyle bir durumda yani sürücüye gerek var mı? Ayrıca VMD yanlış bilmiyorsam iş yerleri için falan gerekiyormuş sanırım yani ev kullanıcısı için şart değilmiş ama emin değilim yani böyle bir şey okumuştum sanırım.

BIOS'a girip VMD'yi kapatman gerekmiyor mu zaten böyle bir durumda yani sürücüye gerek var mı? Ayrıca VMD yanlış bilmiyorsam iş yerleri için falan gerekiyormuş sanırım yani ev kullanıcısı için şart değilmiş ama emin değilim yani böyle bir şey okumuştum sanırım.

Sizin de söylediğiniz gibi BIOS VMD ayarı kapatılınca IRST sürücüsü gerekmiyor.
Benim tavsiyem sürücü ile değil VMD ayarı kapatılarak kurulum yapılması yönünde. (İşyerleri için de gerekli olduğunu sanmıyorum.)

Artılar : IRST ile SSD lerin daha hızlı olacağı, daha düşük gecikme süresi olacağı, daha düşük güç tüketimi olacağı, Veri kaybı riskinin daha düşük olacağı belirtilmiş ama bunların hissedilebilir düzeyde olacağını pek sanmıyorum.
Eksiler : Bazı donanımlarla uyumluluk sorunu olabilir. Daha kompleks bir depolama ve aygıt yönetimi nedeni ile daha fazla teknik bilgi gerektirebilir.

Son düzenleme: