MediaMarkt Intel Arc 750 7499TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melohholem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 592

Melohholem

Başarılı
Makaleler
1
Eskisi kadar olmasa da driver problemleri hala devam ediyor fakat fiyatı çok iyi, sıfır ekran kartı almak isteyenler için iyi bir fırsat.

İkinci elde şu daha iyi yazacak arkadaşlar için, biliyorum evet. Herkes ikinci el ürün kullanmayı istemez.

Alacak olan var ise önermem.

Şahsen benim de ilk tercihim olmazdı fakat bu fiyarta 1660S falan satılıyor, bütçesi olmayanlar değerlendirebilir.

Yok alınmaz. Onun yerine RX6600 daha mantıklı. Leş kart demiyim hakkını yemiyeyim, yazılım konusunda sıkıntılı daha oturtulmadı. RX6600 çok çok daha mantıklı.

Bence alınmaz.

Kardeşim tamamda sen Haziranda yapmışsın konuyu. Daha yeni çıktığı dönemde şu an önermem demen için o kartı senin tekrar satın alıp test etmen lazım (yazdıklarınıza göre iade edip rx 6600 almışsınız) şimdi nasıldır biliyor musun? Hatırlatıyım AMD ilk çıktığı zaman bundan daha beterdi suratına bakan yoktu. Intel arcyi düzeltik diyor ben alınır alınmaz demiyorum mantık neyse ona göre konuşuyorum.

3060 civarı performans veriyor. Lakin NVIDIA teknolojileri daha fazla
Sadece AV1 desteği var diye alınır mı? Bilmem. Ama Intel güncelleme verdikçe kart güçleniyor. Geçmiş oyunlar için değil günümüz oyunları için F/P oluyor çünkü eski oyunları oynatmakta çok başarılı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…