DarthGorsoy
Bilgin
Arkadaşlar 7800X3D mevzusu kac aydır ortada. Satıcıların elinde oyuncak oluyor fiyatlar. Turkiye pazari cidden sorunlu.
Bu arkadaşlar hangi ürün ilk çıktığında vergisidir osudur busudur eklendiğinde uygun olduğunu gördü de şimdi uygun olduğunu düşünüyor acaba ? Bir kaç ay sonra görürüz diyelim.Hocam zaten 249 USD MSRP'ye üretici ve dağıtıcı karı dahil.
2 milyona Transit aldığımız için OTV'nin farkındayım ama kar dahil MSRP varken milletin boyle konuşması ilginç. Hak diyelim alıcıya o zaman.
Bu arkadaşlar hangi ürün ilk çıktığında vergisidir osudur busudur eklendiğinde uygun olduğunu gördü de şimdi uygun olduğunu düşünüyor acaba ? Bir kaç ay sonra görürüz diyelim.
Vergi de var ya.Al sen bu fiyata kardeş.
Kesinlikle düşecek, gideceği fiyat 9 zaten. Ne beklyiordun diyenler 249 USD'nin üstüne 100 USD kar falan bekliyor herhalde![]()
Adamlar üstüne para koyuyorlar. O fiyat önerilen fiyat ancak indirimlerde falan bayağı ucuzlar merak etme. Bu arada Sparkle yerine ana modele bak.Çakkal (!) esnafımız yine yapacağını yaptı. Bir akıllı bunlar mı ya? Bunları topluca Ticaret Bakanlığı ve Rekabet Kurumu'na şikayet etmek gerek cidden.
Eki Görüntüle 106993
Eki Görüntüle 106994
Eki Görüntüle 106995
Eki Görüntüle 106991
Detaylı bilgim yok eğer dediğin gibiyse haklısın evet, ben ürün direkt 250 dolardan geliyor diye düşündüm. Zamanla piyasadaki satıcılar çoğaldığında fiyatlar oturur muhtemelen.Hocam zaten 249 USD MSRP'ye üretici ve dağıtıcı karı dahil.
Hocam özür dilerim cahilliğime verin. Belki mining olaylarının patladığı zamanlardaki gibi bir artış olduğunu düşünüp yurt dışında ki online mağazalara da baktım ve sonuç her yerde aynı. Avrupa'da 300 sterlin ve euronun altında yok.Hocam zaten 249 USD MSRP'ye üretici ve dağıtıcı karı dahil.
2 milyona Transit aldığımız için OTV'nin farkındayım ama kar dahil MSRP varken milletin boyle konuşması ilginç. Hak diyelim alıcıya o zaman.