Y Yelleeror Becerikli Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Çözümler 1 Beğeniler 35 11 Kasım 2025 #1 Ekran kartım Intel Arc A750 kullanıyorum. Bir anda çizgiler çıktı. DDU indirdim silip yükledim sürücüyü gene aynı şeyler var. HDMI kablo değiştirdim ama port değiştirmedim. Monitör ile de alakalı değil. Sizce ne olabilir veya çözümü var mı?
Ekran kartım Intel Arc A750 kullanıyorum. Bir anda çizgiler çıktı. DDU indirdim silip yükledim sürücüyü gene aynı şeyler var. HDMI kablo değiştirdim ama port değiştirmedim. Monitör ile de alakalı değil. Sizce ne olabilir veya çözümü var mı?
Çözüm Y Y Yelleeror 12 Kasım 2025 Xbox 360E dedi: Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım. Genişletmek için tıkla... hocam problem monıtordeymıs denedım tv de sorun duzeldı
Xbox 360E dedi: Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım. Genişletmek için tıkla... hocam problem monıtordeymıs denedım tv de sorun duzeldı
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.163 Çözümler 46 Beğeniler 3.731 12 Kasım 2025 #2 Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım. Artı 0 Eksi
Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım.
KS KS Y Yelleeror Becerikli Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Çözümler 1 Beğeniler 35 12 Kasım 2025 #3 Xbox 360E dedi: Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım. Genişletmek için tıkla... hocam problem monıtordeymıs denedım tv de sorun duzeldı Artı 0 Eksi Çözüm
Xbox 360E dedi: Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım. Genişletmek için tıkla... hocam problem monıtordeymıs denedım tv de sorun duzeldı