Y Yelleeror 1 Uzman Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 429 Çözümler 1 Beğeniler 81 11 Kasım 2025 #1 Ekran kartım Intel Arc A750 kullanıyorum. Bir anda çizgiler çıktı. DDU indirdim silip yükledim sürücüyü gene aynı şeyler var. HDMI kablo değiştirdim ama port değiştirmedim. Monitör ile de alakalı değil. Sizce ne olabilir veya çözümü var mı?
Ekran kartım Intel Arc A750 kullanıyorum. Bir anda çizgiler çıktı. DDU indirdim silip yükledim sürücüyü gene aynı şeyler var. HDMI kablo değiştirdim ama port değiştirmedim. Monitör ile de alakalı değil. Sizce ne olabilir veya çözümü var mı?
Çözüm Y Y Yelleeror 12 Kasım 2025 PlayStation 3 dedi: Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım. Genişletmek için tıkla... hocam problem monıtordeymıs denedım tv de sorun duzeldı
PlayStation 3 dedi: Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım. Genişletmek için tıkla... hocam problem monıtordeymıs denedım tv de sorun duzeldı
PlayStation 3 6 Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.265 Çözümler 46 Beğeniler 3.791 12 Kasım 2025 #2 Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım. Artı 0 Eksi
Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım.
KS KS Y Yelleeror 1 Uzman Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 429 Çözümler 1 Beğeniler 81 12 Kasım 2025 #3 PlayStation 3 dedi: Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım. Genişletmek için tıkla... hocam problem monıtordeymıs denedım tv de sorun duzeldı Artı 0 Eksi Çözüm
PlayStation 3 dedi: Hocam ekran kartı arızalanmış gibi, FurMark testi ile test eder misiniz? Daha çok çizgi çıkacak mı bakalım. Genişletmek için tıkla... hocam problem monıtordeymıs denedım tv de sorun duzeldı