Leviodas 41
Üstün
Temiz bir 6700 ise her türlü 6700 zaten RX 6700 serisi anlamsız bir şekilde çoğu ekran kartını dövüyor.
Temiz bir 6700 ise her türlü 6700 zaten RX 6700 serisi anlamsız bir şekilde çoğu ekran kartını dövüyor.
Hala deneysel gözüyle bakılıyor. Yeni Xe sürücüsü i915'in yerine yeni nesil ARC ve Intel iGPU'lara güç verecek. Hala sorun yaşanır ama Intel bu konularda iyi bence, hiç bu kadar büyük ölçekli dGPU üretmediler ancak Xe için her sürümde yamalar yayınlıyorlar. Ama şu anda birisi teorik performanslarına rağmen A750 yerine benzer seviyedeki 6700-6750XT veya 3060/3060 Ti daha mutlu eder.Hocam kernel 6.9da Xe sürücüleri Linux'a geliyormuş. Sizce nasıl olur.
Orası doğru haklısınız hocam. Bendeki iris Xe G7ye ne olacak pek merak ediyorum açıkcası.Hala deneysel gözüyle bakılıyor. Yeni Xe sürücüsü i915'in yerine yeni nesil ARC ve Intel iGPU'lara güç verecek. Hala sorun yaşanır ama Intel bu konularda iyi bence, hiç bu kadar büyük ölçekli dGPU üretmediler ancak Xe için her sürümde yamalar yayınlıyorlar. Ama şu anda birisi teorik performanslarına rağmen A750 yerine benzer seviyedeki 6700-6750XT veya 3060/3060 Ti daha mutlu eder.
Hangi sürücüyü veriyor size bilgisayar? i915 mi yoksa Xe mi? Ikisinde de aşırı fark olacağını sanmam ben. Xe'nin mimari olarak kapsamına bakmadım hiç.Orası doğru haklısınız hocam. Bendeki iris Xe G7ye ne olacak pek merak ediyorum açıkcası.
Ben daha i915 hocam, OpenSUSE'un kendi kernelinden devam ediyorum, tam sürüm çıkınca geçerim zaten çok bir şey kalmadı 6.9a.Hangi sürücüyü veriyor size bilgisayar? i915 mi yoksa Xe mi? Ikisinde de aşırı fark olacağını sanmam ben. Xe'nin mimari olarak kapsamına bakmadım hiç.
Çok bir şey fark etmeyecektir bence, i915 gayet düzgün çalışıyordu.Ben daha i915 hocam, OpenSUSE'un kendi kernelinden devam ediyorum, tam sürüm çıkınca geçerim zaten çok bir şey kalmadı 6.9a.