4142

Uzman
Makaleler
9
Arkadaşlar merhaba.

Bu kartın Cemu, Yuzu ve RSPC3 performansı nasıldır şu an? İnternette güncel sonuçlar bulamıyorum.

Bir de birçok oyunun eski veya güncel benchmark testlerini bulamadım. Örnek; Dark Souls serisi, Sekiro falan.
Bu gibi oyunların performansı nasıldır?

Yanlış anlama saydığın oyunların benchmark testlerinin eski olması bir şeyi değiştirmiyor ki. Bu oyunlar sık sık grafik ya da o tür FPS düşürtecek güncelleme alan oyunlar değil, önceden neyseler şimdi de O'lar. Cyberpunk tarzı bir şey değil yane.

Yanlış anlama saydığın oyunların benchmark testlerinin eski olması bir şeyi değiştirmiyor ki. Bu oyunlar sık sık grafik ya da o tür FPS düşürtecek güncelleme alan oyunlar değil, önceden neyseler şimdi de O'lar. Cyberpunk tarzı bir şey değil yane.
Bazı oyunlar desteklemiyor da ondan. Örneğin eski bir oyunda olan, Batman Arkham Knight önceleri bu kartta açılmıyormuş. Şimdi destekliyor.

Bahsettiğim oyunların benchmark testini de bulamadım hiç.

Konuyu yanlış anlamışsın Arc A750 ilk çıktığı gündeki gibi değil sürekli güncellemeler geliyor ve sürekli de performansı artıyor mesela ilk çıktığında DX9 desteklemiyordu ve CS tarzı oyunlarda düşük FPS alıyordu kart lakin şu an öyle bir sıkıntısı yok eski oyunlarda dahil olmak üzere sıkıntısız çalıştırıyor. O yüzden gidip 1 sene önceki NVIDIA benchmarkına bakabilirsin lakin bu durum Intel'in ekran kartlarında geçerli değil.

Arkadaşlar merhaba.

Bu kartın cemu, Yuzu ve rspc3 performansı nasıldır şu an? İnternette güncel sonuçlar bulamıyorum.

Bir de birçok oyunun eski veya güncel benchmark testlerini bulamadım. Örnek; Dark Souls serisi, Sekiro falan.
Bu gibi oyunların performansı nasıldır?
Sekiro ve Dark Souls serisini 1050 Ti ile bile oynarsın. Bunun testlerinin güncel olmasına gerek de yok. Şu anlık Arc serisinin son çıkan sürücüsü çok iyi, bence alınabilir.

Ayrıca emülatörler sürekli güncellenerek iyileştiriliyor zaten, eski testlerden daha iyi performans alırsın muhtemelen.

Sekiro ve Dark Souls serisini 1050 Ti ile bile oynarsın. Bunun testlerinin güncel olmasına gerek de yok. Şu anlık Arc serisinin son çıkan sürücüsü çok iyi, bence alınabilir.

Ayrıca emülatörler sürekli güncellenerek iyileştiriliyor zaten, eski testlerden daha iyi performans alırsın muhtemelen.
Yok bazı eski oyunları, bu kart çıktığı zamanlar açmıyordu.

Yani becnhmark testi bulamadım hiç.
Benchmark testleri oyunda vereceği performansı ölçmek için yapılıyor. Sekiro'da 60 FPS sınırı var, Max ayarlarda bile dümdüz 60 FPS oynarsın zaten, gereksiz bulunmuştur. 2019 GOTY oyunu.
Eski oyunlardan kasıt gerçekten çok çok eski oyunlar. İnternette birkaç videosu olsa gerek.

Benchmark testleri oyunda vereceği performansı ölçmek için yapılıyor. Sekiro'da 60 FPS sınırı var, Max ayarlarda bile dümdüz 60 FPS oynarsın zaten, gereksiz bulunmuştur. 2019 GOTY oyunu.
Eski oyunlardan kasıt gerçekten çok çok eski oyunlar. İnternette birkaç videosu olsa gerek.
Dark Souls yoktu mesela. Intel Arc A750 ile ilgili test videoları yok yani lakin diğer markaların örnek: AMD RX 6600 XT, neredeyse her PC oyunu için var.

Son düzenleyen: Moderatör: