Yer
Cintra
Efendim, Intel Arc'ın driverlarının biraz sorunlu olduğunu biliyorum ancak Intel Arc Control Panel'ın sunmuş olduğu renk gamotu çok düşük. Bu sebeple beraber kullanıyorum ama sorun yaşıyorum. Bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Renk yönetimi için neden bu uygulamayı kullandığını anlamadım Intel'in kendi Arc Control Center'ı varken.

Kod:
This application is a beta release which is considered 'As-Is', with no future updates to features or functionality planned in the future.

Kod:
Bu uygulama 'Olduğu Gibi' olarak kabul edilen bir beta sürümüdür ve gelecekte herhangi bir özellik veya işlevsellik güncellemesi planlanmamaktadır.

Renk yönetimi için neden bu uygulamayı kullandığını anlamadım Intel'in kendi Arc Control Center'ı varken.

Kod:
This application is a beta release which is considered 'As-Is', with no future updates to features or functionality planned in the future.

Kod:
Bu uygulama 'Olduğu Gibi' olarak kabul edilen bir beta sürümüdür ve gelecekte herhangi bir özellik veya işlevsellik güncellemesi planlanmamaktadır.
Efendim, Arc Control Panel'ın renk ayarı açık olduğunda neredeyse hiç etki etmiyor. Oyun oynarken ve video düzenlerken sıkıntı yaratıyor.

Ek: Sorunu iade ederek çözdüm.