Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Ben aldıgımda R5 1600 sistem vardı ve performans pek iyi değildi RDR2 mediumda anca oynuyordum drop yiyordum. Ama R5 5600'e gecince RDR2'yi testlerdeki grafiklerde oynamaya başladım. Sanki PC degisti resmen. Genel kullanım bile hızlandı. Ama sizin kullandıgınız islemcilerdeki performansa yakın alıyordum.
Hamsi ismaH
Uzman
Hocam redditte R5 3600 işlemciyle bile aynı sorunları yaşayanlar var mış. Sanırım kartta bir sorun yok. Bizim anakartlar ve işlemciler eski olduğu için dediğiniz gibi kartın mimarisine uyumlu olmuyorlar.Ben aldıgımda R5 1600 sistem vardı ve performans pek iyi değildi RDR2 mediumda anca oynuyordum drop yiyordum. Ama R5 5600'e gecince RDR2'yi testlerdeki grafiklerde oynamaya başladım. Sanki PC degisti resmen. Genel kullanım bile hızlandı. Ama sizin kullandıgınız islemcilerdeki performansa yakın alıyordum.
@Aakons, Hocam son kısmı anlayamadım. "Sizin kullandığınız işlemcilerdeki performansa yakın alıyordum."
Anakartınız nedir hocam?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Hocam Reddit'te R5 3600 işlemciyle bile aynı sorunları yaşayanlar var mış. Sanırım kartta bir sorun yok. Bizim anakartlar ve işlemciler eski olduğu için dediğiniz gibi kartın mimarisine uyumlu olmuyorlar.
@Aakons, hocam son kısmı anlayamadım. "sizin kullandığınız işlemcilerdeki performansa yakın alıyordum."
Anakartınız nedir hocam?
Eskiydi A320M a Pro sanırım.
Anlamadıgınız kısım soyle sizin test ettiğiniz islemcilerdeki performansı R5 1600 ile alıyordum.
Hamsi ismaH
Uzman
Eskiydi A320M a Pro sanırım.
Anlamadıgınız kısım soyle sizin test ettiğiniz islemcilerdeki performansı R5 1600 ile alıyordum.
He iyi o zaman. Bir an R5 5600 işlemciyle bizim ile eş değer performans aldığınızı sandım. Peki hocam hala sistemi kullanıyorsanız (5600 ve A750 den bahsediyorum) oyun test etme şansınız var mı?
Bu arada 1600 AF, 2600e çok benziyor. Yani sistemim eski sisteminize benziyor diyebilirim. Eğer 5600 de performans sağlamsa ilk işim 5600e yükseltme olacak. Tabi yardımcı olmanız lazım. İşlemci yükselttikten sonra yüksek performansı alamamak gibi bir ihtimale para veremem.
Herhangi bir sosyal medya kullanıyor musunuz hocam?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
He iyi o zaman. Bir an R5 5600 işlemciyle bizim ile eş değer performans aldığınızı sandım. Peki hocam hala sistemi kullanıyorsanız (5600 ve A750'den bahsediyorum) oyun test etme şansınız var mı?
Bu arada 1600 AF, 2600e çok benziyor. Yani sistemim eski sisteminize benziyor diyebilirim. Eğer 5600 de performans sağlamsa ilk işim 5600e yükseltme olacak. Tabii yardımcı olmanız lazım. İşlemci yükselttikten sonra yüksek performansı alamamak gibi bir ihtimale para veremem.
Herhangi bir sosyal medya kullanıyor musunuz hocam?
Twitter var hocam. 5600 ile A750'yi aktif olarak kullanıyorum ve her oyunu en kotu orta kalitede 70 80FPS aldım. Ama cozunurluk 1080p.
Bu videodaki FPS'ler arasında alıyorum ama eger baska oyun sorarsanız şu an PC de yoksa indiremeyebilirim.
Hamsi ismaH
Uzman
Twitter var hocam. 5600 ile A750'yi aktif olarak kullanıyorum ve her oyunu en kotu orta kalitede 70 80FPS aldım. Ama cozunurluk 1080p.
Bu videodaki FPS'ler arasında alıyorum ama eger baska oyun sorarsanız şu an PC de yoksa indiremeyebilirim.
Hocam varsa Instagram veya WhatsApp konuşabilir miyiz? Twitter hiç kullanmadım. Onda DM var mı? Kendi bilgisayarımda yaptığım video testleri ve arkadaşın PC de yaptığım testler elimde mevcut. Emin olmak için size sormam gerekiyor. 1600 AF + A750 kombinasyonu kullanmış çok kişi bulamam.
Bu arada aktif olarak kullandığınız sistemde anakart, PSU, RAM, işletim sistemi nedir hocam? Re-Bar açık mı? DLSS vb. gibi yazılımlar olmadan sistemi test ettiniz mi? Kas gücü, güç tüketimi, sıcaklık değerleri vb. hepsini merak ediyor ve aslında bu bilgileri öğrenmem gerekiyor hocam çünkü bende benzer sistemi diziyorum.
- Makaleler
- 6
Hocam varsa Instagram veya WhatsApp konuşabilir miyiz? Twitter hiç kullanmadım. Onda DM var mı? Kendi bilgisayarımda yaptığım video testleri ve arkadaşın PC de yaptığım testler elimde mevcut. Emin olmak için size sormam gerekiyor. 1600 AF + A750 kombinasyonu kullanmış çok kişi bulamam.
Bu arada aktif olarak kullandığınız sistemde anakart, PSU, RAM, işletim sistemi nedir hocam? Re-bar açık mı? DLSS vb. gibi yazılımlar olmadan sistemi test ettiniz mi? Kas gücü, güç tüketimi, sıcaklık değerleri vb. hepsini merak ediyor ve aslında bu bilgileri öğrenmem gerekiyor hocam çünkü bende benzer sistemi diziyorum.
Twitter var sadece. Nicki atayım isterseniz.
Hamsi ismaH
Uzman
DM var mı Twitter'da?
- Makaleler
- 6
Var. Aakons1 kullanıcı adım. Yazdıgınızda buraya Twitter kullanıcı adınızı yazın yeterli. Mektup gibi bir şey olacak hocam.