Aktif olarak 3 senelik ARC A750 LE kullanıcısıyım. Zamanında P/F oranı en yüksek olan kartlardan idi. Aldığımda sürücü sorunları var mıydı, vardı lakin bu tip sorunları Intel'in discord resmi sunucusunda geri bildirim olarak konu açıyordunuz ve adamlar 1-2 hafta sonrasında sorunu düzeltiyorlardı, sorunların neredeyse %99'u çözülmüş ve kusursuz hale gelmiş durumda. Demem o ki intel kartlar pişti. Steamde 200'den fazla oyunu çatur çutur sıkıntısız bir şekilde oynattı, beni de bugüne kadar üzmedi. Sürücüyü kurdum ve çalıştırdım, Intel halen güncelleme vermeye devam ediyor. İnsanlar sadece internette bulunan bazı kullanıcıların yaşamış sorunları abartarak satıyor, oysaki 2-3 araştırma sonrasında ne kadar kolay çözülebileceğinin farkında değiller. Intel şu anda en yeni oyunlara destek ve performans arttırma güncellemeleri getiriyor. ARC A750'de eksi olarak memory OC ve UV yapamıyordunuz ve ayrıca rakiplerine nazaran fazla güç tüketiyordu, B580'in yeni mimarisiyle (BMG) bu eksikleri giderdiler.
Bunlar haricinde 9500TL ikinci el için biraz tuzlu. Bunun yerine eğer varsa Asrock'un 3 fanlı serisini veya Sparkle'nin titan serisini öneririm.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Intel ekran kartınız ile bir sorun olduğunda konu açıp beni etiketlemeyi unutmayın.