Lyndon
Uzman
Merhaba, güncel sistemim bu şekilde ve artık ekran kartım birçok oyunda kötü performans almama neden oluyor. Aslında ekran kartı yükseltmek için pek bir bütçem olmadığı için görece rakiplerinden oldukça ucuz olan Intel Arc B580 ekran kartını almayı düşünüyorum. Rust, CS2, Her çeşit simracing oyunları ve bunların yanı sıra OBS kayıtları, Premiere Pro editleri için bilgisayarımı kullanıyorum. Şu anda 1080p monitör kullanmaktayım ama gelecekte 2K'ya da geçmem muhtemel.
Sizce bu ekran kartını 12.500 TL civarından satın alıp ekran kartını yükseltmek mantıklı mı olur? RTX 2070 ile Arc B580 arasında gözle görülür ciddi bir performans farkı olur mu? Yoksa zamana yayıp daha fazla bütçe ayırarak farklı modellerle mi ilgilenmeliyim? Farklı model ise hangi modelleri önerirsiniz?
Sizce bu ekran kartını 12.500 TL civarından satın alıp ekran kartını yükseltmek mantıklı mı olur? RTX 2070 ile Arc B580 arasında gözle görülür ciddi bir performans farkı olur mu? Yoksa zamana yayıp daha fazla bütçe ayırarak farklı modellerle mi ilgilenmeliyim? Farklı model ise hangi modelleri önerirsiniz?
- CPU: AMD Ryzen 7 5700X3D
- GPU: MSI RTX 2070 Armor 8 GB
- Motherboard: MSI B450 Gaming Plus Max
- RAM: G.Skill F4 - CL18 3600 16 GB X2 Kit
- PSU: Corsair RM750W 80+ Gold Modüler