Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Cintra
Bu videoda Batuhan (Videoyun) Arc'ın kısmen piyasadan çekileceğini söylemiş. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kendi Düşüncem:

Bence Arc ekran kartlarının piyasadan çekilmesi çok kötü bir durum. Çünkü AMD yine NVIDIA ile rekabet etmek yerine öylesine takılacak. Kötü teknoloji, %3-7 arası saf güç performansı ile satın alınmaya devam edecek. Ya şu adamlar arkalarından ve önlerinden birisi ittirmediğinde bir şey üretmiyorlar.

Çözüm
Howtogeek haberi yanlış anlamış. Intel de bunun üzerinden böyle bir durum olmadığını belirtti ki ülkemizde de Battlemage lansmanı olacak aralık ayında.

Özetle haber doğru değil.

Umarım Intel daha da ilerler. AMD'den gınaha geldi!

XeSS FSR'dan daha iyi. Umarım NVIDIA'ya karşı güzel alternatif oluştururlar. Yapay zeka özellikleri sonrası AMD Radeon bayağı çuvalladı hatta yüksek segment kart üretiminden bile çekildiler.
Intel'in yol haritası var, umarım başarırlar.

Intel-Architecture-Day-2021_Pressdeck_Final_EMBARGO-compressed-107.webp

XeSS FSR'dan daha iyi. Umarım NVIDIA'ya karşı güzel alternatif oluştururlar. Yapay zeka özellikleri sonrası AMD Radeon bayağı çuvalladı hatta yüksek segment kart üretiminden bile çekildiler.
Intel'in yol haritası var, umarım başarırlar.

Eki Görüntüle 95859

Intel'in 4080 gücündeki ekran kartını almayı planlıyorum aslında. Gözüme bayağı iyi gözüktü ancak önce çıkması ve paramın olması lazım.

Intel'in 4080 gücündeki ekran kartını almayı planlıyorum aslında. Gözüme bayağı iyi gözüktü ancak önce çıkması ve paramın olması lazım.

Ben Battlemage'da sadece alchemistin kusurlarını kapatsalar yine memnun kalırım. Alchemist kartlar boşta çektiği güçle, verimsiz olmalarıyla ve oyunda ya da boşta olsun fark etmez VRAM MHz'in hiç düşmemesiyle bayağı sıkıntılı modellerdi. Belki 4080 dengi Arc B900 serisini piyasaya sürerler.